Menjac za espace 4, 1.9dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolaesp
    CBC Član
    • 05.04.2009
    • 36
    • Srbija

Menjac za espace 4, 1.9dci

IMAM PROBLEM menjac 6 brzina na renault espace 4, 1.9 dci, 2004godiste. Ostao je bez ulja i "pojele" su se peta i sesta brzina, pa se u voznji proizvodi neprijatan zvuk u pomenutim brzinama. Kako da resim ovaj problem uz minimalno ulaganje? Da li je prenosni odnos kod lagune i espaca isti u vecem stepenu prenosa (u 1. i 2. brzini mislim da nije jer su te brzine kod espaca krace zbog tezine vozila 1820kg); hvala za svaki savet...
    necemo se lagati, nije lepo.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Menjac za espace 4, 1.9dci

moje misljenje je da zamenis ceo menjac da je to najeftinija varijanta. Trebao bi da pase menjac sa lagune restajlinga ali to ne mogu da garantujem.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• nikolaesp
      CBC Član
      • 05.04.2009
      • 36
      • Srbija

Našao sam rešenje, odgovaraju zupčanici za 2,3,4,5,6-tu brzinu od lagune 1.9dci 120 ks

Comment

• dusanrstc
        CBC Početnik
        • 05.11.2009
        • 2
        • sabac

imam problem sa menjacem megane 1.9dci,kada ubacim u sestu brzinu i dam gas iskace iz brzine,da li neko zna u cemu je problem i koliko je to veliki kvar,hvala

Comment

• nikolaesp
          CBC Član
          • 05.04.2009
          • 36
          • Srbija

pogledaj heblu, da li stoji u normalnoj poziciji kada ubacis u 6 brzinu. Mogu biti sajle na izlazu iz heble, moze biti kandzasta spojka. Kada ubacis u sestu, jel isto kao kad ga ubacis u ostale brzine ili ubacis samo na pola?

Comment

Working...
          X