Imam problem sa seat alhambrom 2.0 97god.Ne prima gas,nema da puca i da trokira ali sporo ubrzava.Na dijagnostici je pokazao gresku 00537. da li je problem u lambdi sondi ili treba ispitati nesto drugo.ispitivao sam volt metrom sondu,napon varira brzo od 1-6v. maf senzr sam ispitao prema podacima iz auto date,deluje ispravno. Sve ispravno a on nema snagu.Ako imate neki predlog kazite. POZ.
seat alhamra,ne prima gas
Collapse
X
-
Re: seat alhamra,ne prima gas
pritisak gorivaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
sneba pa u rebra,Kratko i jasno.Ispitacu pritisak goriva,ali sva creva vakuma su izvucena iz EGR ventila.Mislim da neko crevo nedostaje.Ima li to uticaj na rad i ako ima znas li redosled povezivanja.Moze li da se on iskljuci i da radi bez njega.
Comment
-
-
nisam bas toliko struca ali da ga eleminises nemozes. a raspored creva - vakuma mora biti na svom mestu u protivnom moze da se desava bas to da nema snage, sto opet nemora da znaci. Znam samo pouzdano da kod mene na jednom od auta u toku same voznje auto se ugasio i ni makac. Posle duzeg trazenja problema verovao ili ne problem je bio u filteru goriva koji je zamenjen mozda 2000km pre toga, ali je povukao neko djubre i fajront. Hocu da kazem da moze biti xxxx razloga.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment