Ako može mala pomoć oko mog pežoa 406, 1.8 16V. Problem je u tome da se pumpa za gorivo (električna u rezervoaru) jako čuje. Kada ujutro upalim auto, ona se jako čuje (jače no obično) i ima nekako nestabilan rad. Posle nekog vremena se auto ugasi. Sumnjao sam na prljavo gorivo (sličan problem sam imao na passatu i pumpa je zaribala), te htio izvaditi pumpu iz rezervoara, prečistiti je i oprati rezervoar. Koliko sam uspio saznati pumpi (rezervoaru) se pristupa ispod zadnjeg sjedišta. Nisam uspio izvaditi zadnje sjedište, sa prednje strane ga drže 2 vijka, a zadnjoj strani ne mogu prići od boce zaplin. Ima li još neki vijak.
Zna li neko šta može biti problem, jesam li na pravom putu, ako jesam kako skinuti to j... sjedište? Ili je nešto drugo u pitanju? Nekad sam imao problema sa elektronskim uloškom bravice.
Pozdrav
Zna li neko šta može biti problem, jesam li na pravom putu, ako jesam kako skinuti to j... sjedište? Ili je nešto drugo u pitanju? Nekad sam imao problema sa elektronskim uloškom bravice.
Pozdrav
Comment