Neprijatna škripa!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Neprijatna škripa!

te azbestne kanape imaju oni koji prodaju opremu za grejanje - kotlove, radijatore...
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Uča
      CBC Veteran
      • 24.01.2008
      • 168
      • Kruševac

Re: Neprijatna škripa!

ja imam slican problem na mojoj 406-ici. Mijenjo sam taj dihtung relativno skoro i pocelo je da skripuce. Mislim da je ista stvar u pitanju pa bi zamolio da mi kazete gdje da kupim tu traku i kako da je postavim. Jel samo treba da odvrnem dva srafa koji drze opruge i da izvadim dihtung? Nisam ga ja mijenjo pa bi mi bilo od pomoci ako bi mi neko objasnio.

Crni Branko, u prethodnom postu sam relativno objasnio. Deki ti je rekao gde se kupuje. Možeš i sam da odviješ ta dva šrafa koja spajaju izduvnu granu i cev. Kad to odviješ, uzmi dihtunh i do gornje ivice super lepkom zalepi azbestni kanap koji ćeš prethodno izlupati da bi se stanjio do one mere da dihtung može nesmetano da uđe u konusni deo izduvne grane. Kad ga staviš, zatezanjem šrafova koje si na početku odvio dihtung će upasti na svoje mesto i to je to. Neće biti više neprijatne škripe.
      Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo

Comment

Working...
      X