Filter

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mondeo-koki
    CBC Početnik
    • 26.07.2009
    • 5
    • Indjija

Filter

Intresuje me da li Ford Mondeo 2001 1.8cm3 125 ks benzinac ima filter ulja? Posto u radnjama mi govore da ima samo neki ulazak. Da li je moguce da sam promenim ulje ako ima taj ulozak i gde se on nalazi? Hvala unapred
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Filter

Verovatno ima ulozak koji se ubacuje u kuciste filtera...o fordu ne znam stvarno nista,mada ne vidim razlog zasto ne bi mogao sam da zamenis...

Comment

• mondeo-koki
      CBC Početnik
      • 26.07.2009
      • 5
      • Indjija

Pa razlog je kompjuter. Bar mi tako kazu, da ne mozes sam da zamenis ulje zbog kompjutera koji kada istocis ulje sam i ponovo ga natocis bez prikljucivanje na neki uredjaj ne primecuje to ulje i ne moze se startovati motor! Da li je to tacno? Da li neko zna nesto o tome, a radi se o tom Fordu Mondeu 1.8b iz 2001? Unapred hvala

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

A onda je mrmot zamotao cokoladu...............mislim ko siri takve price.Ulje mozes da men jas sam na SVIM automobilima koji se proizvode,reset servisa ne mozes da uradis sam na svim,ali ako te ne nerviraju lampice i zvucna upozorenja mozes tako da vozis dok se ne raspadne

Mada je pametnije da to radis u servisu da ne bude posle koliko kosta zamena kucista filtera i varenje kartera
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
        X