Dali neko zna gde se nalazi senzor za merenje spoljne temperature?Dali je u retrovizoru ili braniku ili na nekom drugom mestu.
Senzor za merenje spoljne temperature
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Senzor termostata
Pise GARAZA MITSUBISHI LANCER nebitno je zato sto hocu da ga stavim.Hteo sm u masku ali hladnjak ga greje!
Comment
-
-
oces da stavis sens. spoljne temperature. ok, a kakve on veze ima sa termostatom i drugo ne moze hladanjak da ga greje kad je ovaj ispred hladnjaka i vazduh non stop stuji ka njemu. da je iza hladnjaka onda da ali kad je ispred nema greske.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Probao kad stanem digne temperaturu.Neznam gde bi bilio dobro stavitiga a da nema uticaj motor odnosnoda mi ocitava pravu temperaturu!
Comment
-
-
paaa... probaj negde nize onda ili ga zavuci u kosh iza blatobrana. znam da je meni na audiju bio na maski i nikad nije brljavio a to je mozda i do samog senzora. ili ga stavi iza branika.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Re: Senzor za merenje spoljne temperature
ne znam ni kod mene gde se nalazi, ali uglavnom zimi ili dok je jos nezagrejan motor pokazuje nepogresivo spoljnu temperaturu.Cim se zagreje motor ( ne i zimi) pocinje da pokazuje vrednosti za 10 stepeni vise nego sto je stvarno.
Comment
-
-
Senzor spoljasnje temperature se nalazi uglavnom iza prednjeg branika, ili tu negde na masci. Izuzetak je Renault, koji je stavljao senzore u retrovizor. Toliko ja znam...
Ako imate problema sa senzorom, jednostavno uzmete novi. Ne kosta puno, ja kada sam budzio na Kadett za boardcomputer, uzimao sam od Astre G i platio 700 dinara.OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Po mom misljenju senzor je najbolje postaviti iza tablice ili u prednjem grilu.Stavljao sam na razna mesta da bi dobio pribliznu temperaturu i mogu reci da je na navedenim mestima tacnost 97%.Ako se stavi na dnu branika asfalt ce mu dodati uvek 3-10 c sto je i laiku ocigledno.
Konkretno u julu senzor stavljen u resetke na dnu branika pokazivao je
Kad sam ga premestio u gril temperatura je bila 9c manja
Comment
-
Comment