LAGUNA ll 1.9 dci ABS

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sjstephy91
    CBC Veteran
    • 28.11.2010
    • 143
    • Beograd- Srbija

Re: LAGUNA ll 1.9 dci ABS

Bas to..
    RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: LAGUNA ll 1.9 dci ABS

Originally posted by sjstephy91
      @Dora, nzm zasto sam ja pametnjakovic, kad se zaista nisam mesao ni u sta posebno, rekao sam da bi oni koji znaju ista mogli da podele sa nama to, ali ok, covek kaze da se nalazi malo vremena za to i to je ok sasvim. Ali ti kao neki nazovi ``nadzornik`` da meni clanu foruma, kazes da sam ``pamtnjakovic`` bez ikakvih osnova i samo zato sto sam hteo da pomognem koliko toliko i sebi i drugima.. Takodje mogu i ja za tebe da mislim da si nestrucan, jer ne radis svoj posao, nego ces da vredjas (iako se nisam ja konkretno uvredio), neko hoce...
      Ok, ti si nevin i naivan i nadasve dobronameran kad želiš da pom9gneš a ja sam tasmanijski djavo. Obožavam kad mi ovo objasni par ljudi na dan a naročito oni koji su dali nenormlno velik doprinos forumu a sa ovakvim porukama ga izdižu na ekstra kvalitet.

Zaključak.
      1. Pitlac se nadovezao na postojeću temu koja je stara umesto da otvori svoju i navede sve što je bitno za eventualnu pomoć.
      2. Našao se dušebrižnik da brže bolje opali po svim omraženim strukturama koje su tu ali ne žele da pomognu, kao stručnjak za tarot on je to video.
      3. Iako postoji tema (forum) za ovakve stvari, žalbe, predlozi, pohvale itd... To se mora rešiti ovde i sada jer oni su zli a ja ću ih naterati da budu dobri.
      4. Rekoh nemoj odgovoriti....
      5. Odmor od mesec dana neće škoditi (banovan si), na žalost ja sebi taj luksuz ne mogu dozvoliti.
      6. Sa drugima koji se nadju uvredjeni mogu to raspraviti na kulturnom ili njihovom nivou kao sa tobom, znam oba nivoa.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X