vw passat 1,9 tdi. b6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dusan 29
    CBC Početnik
    • 16.12.2009
    • 1
    • vrbas

vw passat 1,9 tdi. b6

Cao svima. Kupio sam pre par meseci passata b6 1,9 tdi 2003 god. i imam veliki problem sa grejanjem, a ne znam kome da se obratim?. Ima klimatronik, i nekada mlako greje, a nekada skroz hladno, i ako sam ga podesio na 28,29 stepeni. Ima kao i na svakom autu da duva na vetrobransko staklo,napred, i na noge, i sve to iskombinovano. Sada je poceo da greje, ali kada ne namestim ni na jednu od zadatih pozicija, znaci samo duvanje, posto se digitalno namesta grejanje. Pre desetak dana sam ujutro otvorio vrata i vozacevo mesto, i iza vozaca je bilo par santimetara vode. Celu noc je padala kisa, pa sam pomislio da sam prethodnu noc ostavio vrata na jedan zub zatvorena, pa je to prouzrokovalo tu vodu u kolima. medjutim i danas kada sam hteo da udjem u auto sam opet zatekao par santimetara vode na vozacevom mestu, i iza vozaca. dok sam skupljao vodu iz auta, primetio sam da ima kao neka pregrada izmedju vozaca i iza njega, tako da voda nije mogla da prodje ispod sedista, a ispod vozacevoga sedista sam primetio da ima otvore za grejanje za putnike iza vozaca, i primetio sam da odatle izlazi ta voda, jer je okolo sve suvo, samo su ti otvori za grejanje poplavljeni. pre nego sto sam to sve primetio danas, sam upalio auto i ostavio sam ga da radi jer je napolju bilo koji stepen ispod nule. posle desetak minuta sam otvorio vrata, i video da mu radna temperatura stoji na nuli, posle jos pet minuta sam opet pogledao, i video da je pocela polako da se penje skazaljka.kada sam pokupio svu vodu, i kada sam krenuo na put, radna temperatura je bila normalna. Mozda ovo nema veze sa grejanjem, ali sam objasnio sve sto sam primetio u poslednje vreme. Nadam se da mi mozete pomoci, jer zaista ne znam kome da se obratim? Unapred hvala!
Working...
X