Jeftina ulja na trzistu istocnih brendova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gaston
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2005
    • 324
    • N BG - Batajnica

Jeftina ulja na trzistu istocnih brendova

Zanima me na pr Luk Oil ili ceski K2 , recimo polusintetika ima po sajtovima relativno dobre ocene , specifikacije proizvodjaca automobila ( standardi ) , cak i neki ljudi koje poznajem ih koriste i vrlo su zadovoljni , da li sto se u kantici poznatijih proizvodjaca kod nas nadje bilo sta po regularnoj ceni i da li uopste sto se ovde prodaje uopste lici na ulja koja se pod istim imenom prodaju i na zapadu ???
    Moj drugar u pasatu ( komsija u mercedu benzincu, trci u astri 16V ) vec trecu turu vozi luk oil i kaze da motor tise radi i manje se greje nego kad je koristio Mobil i BP , e sad ipak mi nije jasno kako 6 L polusintetike moze da kosta 1200-1300 din na Luk oil pumpi ili K2 u metrou , K2 kozmetika i aditivi su se sasvim OK pokazali , da li neko ima negativna iskustva , ili mu je poznat put stizanja na nase trziste koliko je to to , K2 ima API Sf i dalje GM , porshe , mercedes sertifikate ????
    27.5 god za djevrekom auta snova :
    Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
  • kristina990
    Banovan
    • 13.04.2009
    • 1066
    • Srbija

Re: Jeftina ulja na trzistu istocnih brendova

koristio sam do sada tri vrste lukoil ulja,lukoil luxe 15w40,lukoil luxe 10w40 i avantgard 15w40(naravno na različitim automobilima).sva su se pokazala mnogo boljim od poznatih svetskih marki,naročito sam oduševljen luk luxe 15w40 mineralnim api sl/cf pokazao se sto puta bolji od žutog šela 15w40.
    ove reči jeftina ulja,istočni brend ne bi trebalo uopšte upotrebljavati,barem za luk koji po svom kvalitetu i veličini predstavlja svetski brend i što je najvažnije POŠTUJU naše tržište i prodaju vrhunski kvalitet za razliku od mnogih velikh svetski poznatih marki koje na našem tržištu prodaju neku istočnu varijantu svog originala sa kvalitetom od kojeg je bolji svaki domaći proizvođač.naravno svoje ime debelo naplaćuju,na sreću, u razgovoru sa ljudima čujem sve je više onih koji su im okrenuli leđa
    i kupuju nisotec,fam,galax,modriču,lukoil,pristu,viskol

Comment

• Alexandro
      CBC Član
      • 11.09.2009
      • 31
      • Beograd

Re: Jeftina ulja na trzistu istocnih brendova

Drugar koristi vec par zamena Luk oil standard 15w 40 i skroz je zadovoljan sa njim nije neki bitan auto pa je uzeo da proba kako to ide ... Sta reci 5l ulja tog 15w 40 kosta celih 958din a prosecno ulje minerlno kosta 350-450 din/l ako se pri tome doda i ok kvalitet Luk oil ulja mislim da nema greske u tome ... Nazalost bracu ruje bije da imaju los kvalitet ali cenim do to nije vise tako ...
      Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti

Comment

Working...
      X