Gumica Ventila ili njeno velicanstvo Karika ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kristina990
    Banovan
    • 13.04.2009
    • 1066
    • Srbija

Re: Gumica Ventila ili njeno velicanstvo Karika ?!

ovi su na zvaničnom ks sajtu,ali nemam iskustva ni iz priče http://www.ms-motor-service.com/cont...ia&kontinent=4
    zapravo prvo trebaš naći dobrog majstora koji će otvoriti motor i napraviti specifikaciju potrebnih delova

Comment

• Stratos
      CBC Senator XXL
      • 10.09.2008
      • 2594
      • Novi Sad

Možeš i ovde da pokucaš viewtopic.php?f=242&t=9280&start=3925

Comment

• aleksd
        CBC Član
        • 15.03.2010
        • 55
        • Smederevo

Radio sam par genralki na tim motorima i sebi i drugarima, vrlo je jednostavan i zahvalan za rad. Naj veću muku mi je predstavljalo naći delove zadovoljavajućeg kvaliteta. Klipovi su po meni naj veći problem, a za neke stvarno kvalitetne bojim se da ćeš morati da odvojiš pozamašnu svotu. Po mom iskustvu i saznanjima, kod jeftinijih varijanti karika dosta brzo dobija povećan zazor u svom ležištu na klipu... Staviš sve varijante na papir, uzmešu obzir koliko si u mogućnosti da se "otvoriš" i koliko dugo planiraš da voziš taj auto i eto
        nikad se ne predati, osim kad moraš... (Otto Von Grunf)

Comment

• Dizelas
          CBC Početnik
          • 24.05.2010
          • 7
          • GM

Originally posted by aleksd
          Radio sam par genralki na tim motorima i sebi i drugarima, vrlo je jednostavan i zahvalan za rad. Naj veću muku mi je predstavljalo naći delove zadovoljavajućeg kvaliteta. Klipovi su po meni naj veći problem, a za neke stvarno kvalitetne bojim se da ćeš morati da odvojiš pozamašnu svotu. Po mom iskustvu i saznanjima, kod jeftinijih varijanti karika dosta brzo dobija povećan zazor u svom ležištu na klipu... Staviš sve varijante na papir, uzmešu obzir koliko si u mogućnosti da se "otvoriš" i koliko dugo planiraš da voziš taj auto i eto
          Hvala aleks, pa nece preci 2000eur sigurno Dacu para koliko bude potrebno ,jer sam stvarno prezadovoljan autom.

Koji proizvodjac delova je najkvalitetniji, tj ima najkvalitetnije delove? Konktretno me ime zanima,a i neki link do njih (naravno da su u Srbiji)
          Cenu delova je ne bitna. samo da ga popravim

Comment

• IlijaGM
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2008
            • 313
            • Gornji Milanovac

Zemljak,shta da ti kazem,sve si cuo pre mene.Ako samo uradis karike i obradish glavu i promenish duhtung ,samo cesh da bacish pare,to je neko osvezenje motora koje ce kratko trajati.Sa ovolikom potroshnom ulja full generalna ti negine.Sad treba naci dobrog majstora i dobre delove.Preporucujem ti Dula shto ima VW servis zivi kod tenka.Predpostavljam da znash ko je.Predpostavlajm da on zna gde imaju dobri delovi da se kupe.Idi kod njega pa se posavetuj s njim.
            Originally posted by zoranbg
            nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• kristina990
              Banovan
              • 13.04.2009
              • 1066
              • Srbija

izgleda nisi pročitao,imaš tu više linkova iz Srbije

Worldwide sales of engine components in the aftermarket. Premium brands: Kolbenschmidt, Pierburg, TRW Engine Components, BF and Intec

Comment

Working...
              X