BMW E34 520i 24V Pdesavanje paljenja?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vesa77
    CBC Početnik
    • 25.06.2010
    • 1
    • Petrovac na Mlavi

BMW E34 520i 24V Pdesavanje paljenja?

Dakle, E34 520i 24V, ima neke sitne problemcice, sa obicnim ventura sistemom za plin. Cesto zna da explodira, sto je visa temperatura napolju, sve cesce detonira. Pri hladnom vremenu, detonacija skoro i da nema. Eventualno po nekad kad su bas guzve po gradu, pa dosta stojim umestu. Dok se ne zagreje na radnu temperaturu, ok je sve, kad se zagreje, radi ovako
    http://www.youtube.com/watch?v=WsbbbSaO ... re=related

Ovde nadjoh jednu staru temu, od tog decka ni traga ni glasa da njega pitam, dakle identican problem, ovaj snimak gore je njegov snimak, ne moj. Pominjao je majstora, koji mu je podesavao paljenje, citiram:
    "E ja rešio problemu ništa komplikovano samo smo mu podesili paljenje i eto radi samo tako ne variraju obrti na ler normalni su a i bolje ide...." A na pitanje kako se kod ovog modela podesava paljenje, on rece, citiram:
    "Neznam šta je majstor radio i kako al je skinuo poklopac ventila i tamo je nesto pomerio (ja sam laik za te stvari )al sve to je trajalo oko pola sata..." I dalje na youtube je postavio sledeci link gde se cuje kako radi auto posle stelovanja.

http://www.youtube.com/watch?v=pMQa7MkW ... re=related

E sad, moze li se stelovati paljenje kod 520i 24v, ili ne, i kako??? Ja trazio al nisam nasao, prica se da ne moze, sta mu je onda taj majstor radio? Sta god da mu je radio, to bi resilo problem i meni, jer vrucine krecu, a on puca sve vise i vise, okrecu se ljudi, a razlog nije nepodesenost plina, losi kablovi, svecice, filteri, sve sam to izmenjao, i sredjivao, vec samo neki drugi problem, kojeg je ovaj decko resio. A do njega nema nikakvog kontakta, da bih ga pitao. POMAGAJTE, konacno se nazire resenje mog problema, samo da ga nadjem. )) U pitanju je clan zlaja0011, al nema ga ovde vec vise od godinu dana.
    p.s. mnogo teksta, al dezuram nocas, pa sam se bas raspisao.
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Re: BMW E34 520i 24V Pdesavanje paljenja?

Dzaba si se raspisao, jer na tom motoru nema stelovanja paljenja Sta mu je radio majstor na istom motoru zaista treba pitati tog majstora
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Re: BMW E34 520i 24V Pdesavanje paljenja?

verovatno zapusio neki fals vazduh...
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
      X