PASAT B3 NE PRESTAJE DA VERGLA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

Re: PASAT B3 NE PRESTAJE DA VERGLA

odlemljena cetkica ti je posledica duzeg rada anlasera,a ta ista cetkica nece da pravi problem koji se tebi desava!
    ipak oteraj nekom elektricaru i nek ti resi problem,da ne bi na kraju bilo skuplja dara nego mera!

Comment

• master_deki
      CBC Veteran
      • 29.01.2008
      • 138
      • nis

Ne kazem da nisi u pravu posto se ne razumem bas kako to sve radi ali me cudi kako onda auto radi normalno nakon sto sam zalemio cetkicu i vratio anlaser? Probao sam desetak puta da ga upalim i nema problema,sve radi normalno.

Doduse skidao sam automat ali ga nisam nista cackao,samo sam ga skinuo i vratio,jedino sto sam radio je da sam zalemio cetkicu ponovo.

Jos cudnije je to sto mi se vec desilo jednom da isto ovako zezne,da nece da prestane da vergla,skinuo sam kleme sa akumulatora,vratio ih i nastavio je normalno da radi sledecih 3-4 meseca dok nije sad opet poceo da zeza.

Razmisljam da mu zamenim ceo anlaser ali opet nisam siguran da li ce to resiti problem jer jednom ispada da je brava losa a posle da je anlaser los...nisam pametan sta da radim

Cak i da ga odvezem kod majstora ne verujem da ce mi resiti problem jer svi znamo kakvi su majstori jedan ce da kaze brava,drugi da je anlaser i ajde budi pametan

Da li moze jos nesto da bude problem sem anlasera i brave?

Comment

• gvoka87
        CBC Član
        • 05.04.2008
        • 51
        • Zemun

Ne znam kako to sve kod Passata funkcionise, da li ide direktno preko brave ili mozda preko nekog releja. Proveri to, da mozda nije relej zalepio.

Comment

• master_deki
          CBC Veteran
          • 29.01.2008
          • 138
          • nis

Danas sam ga vozio sa zalemljenom cetkicom i radi bez problema.

Kupio sam ceo drzac sa cetkicama i zamenio ga i opet radi kako treba tako da ce za sad to biti to,pa ako opet pocne da zeza onda cu dalje da se pozabavim problematikom

Comment

Working...
          X