Povecan ler gas na PASSATU B3, 1.8 B+TNG 66KW 90KS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LjOLjO
    CBC Član
    • 22.06.2010
    • 22
    • B.Luka

Povecan ler gas na PASSATU B3, 1.8 B+TNG 66KW 90KS

Pozz, znaci desava se da se broj obrtaja poveca kad auto radi na benzin ali ne stalno nego se to povremeno desava, a sad mi se pocelo to desavati i na plinu ali isto povreneno, sumnjam i ja na neke probleme ali bi volio da mi neko strucniji ili ko je imao slican problem malo bolje objesni i pomogne.
  • antoniki
    CBC Član
    • 25.10.2006
    • 42
    • Pančevo

Re: Povecan ler gas na PASSATU B3, 1.8 B+TNG 66KW 90KS

Da li si probao da skines klemu na nekoliko minuta sa akumulatora i na taj nacin resetujes ECU. Ako je posle toga sve u redu onda je potrebno uraditi nesto sto bi resetovalo ECU, svaki put kada se oduzme kontakt. Ali o tom potom.

Comment

• LjOLjO
      CBC Član
      • 22.06.2010
      • 22
      • B.Luka

skidao sam klemu i drzao neki minut ne duze sad neznam jeli to dovoljno vremena da pokusam opet.
      jedan mi majstor kaze da mi je otisao senzor motora ler gasa ili kako on vec rece da se to zove, a dali bi moglo biti do sajle gasa ili da se zaprljao leptir gasa sve bi to moglo da bude ali sam postavio temu da mi neko pomogne ko je imao slican problem.

Comment

• antoniki
        CBC Član
        • 25.10.2006
        • 42
        • Pančevo

Pokusaj jos jednom sa skidanjem kleme i neka to ovoga puta bude 15-ak minuta. Ako je sve isto, proveri ispravnost step motora, ako ga ima. Skini ga pazljivo i otvori, jer je moguce da su zaprljani kontakti u njemu.

Comment

• LjOLjO
          CBC Član
          • 22.06.2010
          • 22
          • B.Luka

?????????? ima li jos neko kakav predlog

Comment

• LjOLjO
            CBC Član
            • 22.06.2010
            • 22
            • B.Luka

danas sam opet skinuo klemu malo duze vremena i mislim da se nista nije promenilo, znaci opet varira broj obrtaja na benzinu a na plin kad je na leru je miran ali prilikom promene brzine kad pustim gas obrtaji ostaju visoki.
            jos sam primetio da kad radi na leru i stisnem kocnicu motor promeni zvuk i podje da secka, pustim kocnicu mirno radi stisnem on opet secka

Comment

Working...
            X