Opek kadet '87, 1.3s se trese

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zeleni zub
    CBC Član
    • 17.10.2009
    • 23
    • Beograd

Opek kadet '87, 1.3s se trese

Pozdrav svima, problem je sledeći - prednji deo auta se trese pri nekim brzinama u nekim brzinama (mozda zvuči malo glupo, znam) i čini mi se da je u pitanju oko točka sa vozačeve strane. Npr. u trećoj na oko 35, u četvrtoj oko 60... dok u trećoj na 60 se ne trese u opšte. Proverio sam felnu sa te strane, bila je malko disbalansirana ali i posle balansiranja su stvari ostale iste. da ne bih otišao kod majstora i ispao totalna neznalica (čitaj - ovca spremna za šišanje) rekoh prvo da pitam ovde šta bi to moglo biti hvala u napred
  • espace2beograd
    CBC Veteran
    • 06.10.2010
    • 149
    • Pančevo
    • Golf 7 81kw

Re: Opek kadet '87, 1.3s se trese

Po tome sto si napisao ja shvatam da se on trese na odredjenom broju obrtaja u skoro svakoj brzini. Kada je guma razbalansirana ona trese npr. u bilo kojoj brzini na recimo 60 khm. Ako dobro shvatam ja mislim da se radi o nekom nosacu motora ili dotrajalosti nekog dela šasije koji utice na problem

Comment

• zeleni zub
      CBC Član
      • 17.10.2009
      • 23
      • Beograd

Re: Opek kadet '87, 1.3s se trese

Ok, hvala puno na brzom odgovoru. Bas zato sto sam laik, da pitam, ako su nosaci motora u pitanju koliko odokativno moze da kosta njihovo sredjivanje i koliko moze da mi pravi problema u voznji ako ih ne sredim sto pre?

Comment

Working...
      X