pozdrav svima,imam problem jer mi se na glavi od audija a3 sjebao navoj od svecice,i ne moze da se usafi svecica,da li neko zna moze li da se uradi navoj bez skidanja glave.pozdrav
Navoj svecice na glavi 1.8 20v
Collapse
X
-
Re: Navoj svecice na glavi 1.8 20v
Ja sam imao problem da nije mogla da se odvrne jedna svecica prilikom zamene, otisao sam u ovlasceni servis gde je majstor odvrnuo bez problema, inace su mi rekli da ako se zalomi mora da se skida glava da se skine svecica i da se ureze novi navoj... tako da ti najverovatnije to sleduje.
-
-
Logično pitanje postavljaš ali nemoj da te to brine. Onaj ko zna da uradi redukciju navoja, zna i šta će sa španom. Malo se strpi dok ti ne nadjem broj od nekog iz BG - reci koji deo grada odgovara - i pošaljem ti na pp.
Poz
BP
Comment
-
-
Vidim da se osecas isto ko i ja pre nekoliko dana, pa samo da ti napisem nesto cisto da se opustis i da ce biti sve u redu. Ja sam mislio da mi se svet srusio kad mi se to desilo, a majstor je problem resio za 5 minuta. Ne sekiraj se.Long Live CBC!!!
Comment
-
-
Raspitacu se za cenu sutra, i javljam. Meni je zahvat radjen na pricipu usluga za uslugu, tako da ne znam cenu, ali ovo gore navedeno je van pameti. Ovde u KG-u ima dosta strugara, starih majstora, i mene je prosto sramota kad mi kazu koliko nesto treba da platim, jer su cifre, zaista, minorne.Long Live CBC!!!
Comment
-
-
Nisam, i opet da te utesim: tunel kroz koji prolazi svecica da bi dosla do navoja je dugacak sigurno 8-10 cm, a precnika je koliko da prodje gedora. Jedna velika mana koju ja nalazim mom BMW-u. Ono u zivotu nisam video, onako zahebano uradjeno.Long Live CBC!!!
Comment
-
Comment