Pasat B3 '96 1.6 CL - paljenje i felne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • master_deki
    CBC Veteran
    • 29.01.2008
    • 138
    • nis

Pasat B3 '96 1.6 CL - paljenje i felne

Planiram da alu felne 14incha koje su mi na autu zamenim celicnim felnama iste dimenzije. Nasao sam neke felne od OPEL Agile pa me zanima sledece: gledao sam tablicu o rasporedu rupa na felnama u kojoj stoji da je kod Agile 4x100, offset 35...42 i centralna rupa 56,5 dok za pasata pise da je 4x100, offset 32...38 i centralna rupa 57....da li mogu da stavim ove felne na moj auto? Centralnu rupu racunam da prosirim za tih 0,5 ukoliko offset nije problem,neznam koliko je on bitan?

Drugo pitanje - kada palim auto vrlo cudno se ponasa jer nekako slabo okrece iako stavim pun akumulator koji recimo na drugom autu okrece kao lud. Druga cudna stvar je sto dok auto stoji kao da izvuce struju iz akumulatora pa posle samo dan-dva jedva okrece i ako je malo hladnije napolju nekad nece ni da upali....u cemu bi mogao da bude problem sto slabo okrece i sto se prazni akumulator?
  • vusaj
    CBC Početnik
    • 09.12.2010
    • 3
    • srbija

Re: Pasat B3 '96 1.6 CL - paljenje i felne

Vidim da niko ne odgovara, kao ni meni na moje pitanje a vezano je za paljenje. Ono što ja znam kod tvog problema je da prvo probaš da odvojiš jednu klemu sa akumulatora i da dodiruješ njome stub akumulatora na kratko, ako varniči znači da imaš neki potrošač koji ti vuče struju i prazni akumulator, pronađeš koji je i isključiš ga ili prevežeš da se uključuje preko kontakt brave. Ako ne varniči onda proveri masu na motoru. Može biti i alnaser, da mu treba servisiranje. A sve ovo pod pretpostavkom da je akumulator ok.

Comment

• master_deki
      CBC Veteran
      • 29.01.2008
      • 138
      • nis

Re: Pasat B3 '96 1.6 CL - paljenje i felne

Hvala na odgovoru vusaj...zamenio sam anlaser pa cu da vidim da li ce opet da zeza.

Sad imam drugo pitanje - da li je pametno staviti na auto dve celicne i dve alu felne? Trenutno su mi na autu alu felne ali su krive,a nabavio sam samo dve celicne felne za sada pa bi ih stavio odmah,da ne cekam dok nadjem jos dve.

Comment

Working...
      X