Proveri da li gorivo u dovoljnim količinama dolazi do karburatora,a zatim i prohodnost benzinskih dizni u njemu.
Po podatku sa merača potrošnje goriva se ne može izvući tačan zaključak o protoku goriva. Taj podatak nam može reći da motor povlači vazduh kada dodaš gas,a gorivo po svemu sudeći nedostaje.
Koliko je pouzdano urađen karburator? Imaš li prava na reklamaciju?
Karburator rađen pre 2 meseca jer je prelio(zamenjeno sve što treba,a posebno prelivni ventil). AC pumpa pregledana,protok goriva posmatran kroz providnu cev i konstantan, i nema zagušenja,kada sam rekao majstoru da je kazaljka potrošnje otišla potpuno u desno (na crveno-a ne kako je bilo na pola zelene) rekao da to nije bitno. Sada pri davanju čoka i pri vožnji kazaljka se pomakne neznatno u levu stranu,za dva podioka.Motor ima vrlo malo snage,a ne kao pre. Inače nisam imao kvarova svo vreme (13 punih godina.) Da li ima neki relej koji to kontroliše ili nešto drugo?
Da napomenem da sam menjao komutator na razvodniku paljenja jer se gasio u vožnji i još nešto ,kada hoće da se ugasi motor povuče struju,jer se smanji svetlo.
Ja se malo zaludjujem sa karbovima, mislim, volim ih. Na onim karbovima koje sam rasturao, za dodatno gorivo prilikom ubrzavanja sluzi accelerating pump, ili u narodu poznata ajnspric membrana. Ona moze praviti takve probleme, pa proveri da li je cela, a zamena za novu je jako jeftina.
Gusenje moze izazvati manjak goriva, ali i visak istoga.
kazaljka potrošnje otišla potpuno u desno (na crveno-a ne kako je bilo na pola zelene) rekao da to nije bitno. Sada pri davanju čoka i pri vožnji kazaljka se pomakne neznatno u levu
Ako je signal uzet sa odgovarajućeg mesta,pretpostavljam da nije dobro izvršen remont karburatora ili samo podešavanje.
Uglavnom,trebalo bi proveriti ispravnost tog karburatora,kao i podešenost ugla paljenja.
Po podatku sa merača potrošnje goriva se ne može izvući tačan zaključak o protoku goriva. Taj podatak nam može reći da motor povlači vazduh kada dodaš gas,a gorivo po svemu sudeći nedostaje.
Ova moja konstatacija nije tačna,s obzirom da pokazivač ne radi kako je zamišljeno.
Koliko se ja razumem(ajnšpric membrana je u karburatoru i ona je menjana)pre 2 meseca,a kablovi su svi vraćeni,jedino ako nije promenjeno mesto(po boji,ali da li bi tad ikako radio?) šta biva ako ne rade vakumi?
Pozdrav!
Pozdrav ljudi,evo da Vam javim da sam rešio problem ,ali u pola, naime sav problem je pravio-la vakum(pumpa)za ekonomičnu potrošnju goriva,koja je zaštopovala(nalazi se iza bobine-povezana na blatobran).Kvar sam otkrio ali nisam rešio jer ne mogu da pronađem istu.Pomozite da je pronađem za fiat UNO 45 Sfire,89god. Pozdrav!!!
Comment