Nije benzin u pitanju na zalost, bio sam optimista. I posle 24h provedenih u relativno toploj garazi ista prica, pa cu za novu godinu sebi morati da kupim novu pumpu (polovnu, tacnije). Izgleda da me kazaljka slagala, prema njoj je u rezervoaru bilo benzina (5-10 litara otprilike). Él ima neko polovnu pumpu?
Jako mi je žao zbog kvara. Baš sam se ponadao da NIS tera po starom, a oni eto počeli i dobar benzin da prave
Još dinar-dva pojeftinjenja - eto veselja!
Šta da se radi. Dešava se. Vozite pomalo (bar 5%) na benzin. Jeste bolje (i jeftinije) na TNG ali pumpa duže traje!
Glavu gore!
Srećna Nova Godina i da vas auto (bolje) služi u sledećoj godini!
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Nit' je bilo do goriva, nit' je benzin pojeftinio, nit' su se distributeri takmičili u obaranju cena, nit' je alkohol doneo dobra ......bojim se da toliko sastavljenih niti ne napravi jedan fitilj, a ovo su zapaljive stvari. Prasak bi mogao biti veliki, ali bez brige-ipak bi bio mnogo manji od VELIKOG praska!!!
''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment