Sa ovim problemom sam se vec javljao,majstori ga pogledaju nista ne pronadju na dijagnostici nista ne ocitaju a ja i dalje imam taj problem.Zadnjih nedelju dana u voznji vise puta gubi gas ,moram da se sklanjam sa puta,gasim ga ponovo posle par minuta palim i onda krene ,pri,i gas uz malo srece.Vozim se razlicitim brzinama,pravila nema kad ce se to desiti.Napominjem da kad se to prvi put desilo u servisu su mu promenili leptir gasa i neko vreme je sve bilo OK.Ako neko ima iskustva sa ovakvim problemom neka mi da neki savet ili preporuci dobar PEZO servis .
Pezo 307 1.6 2001 godiste u voznji izgubi gas
Collapse
X
-
Re: Pezo 307 1.6 2001 godiste u voznji izgubi gas
Momenat kad vise ne prima gas jedino primetis jer pocne da usporava,bez ikakvih zvukova i drugih signala.Noga jer na gasu redovno vozim i samo primetim da usporava,pokusam da stiskam papucicu gasa ne vredi ,ne prima gas.Kad ga ugasim,sacekam malo i ponovo ga palim kad imam srece krene dalje a nekad se desi da sam sebi pokusava da daje gas a da ja uopste ne stiskam papucicu gasa,onda opet gasi pa ponovo.Znaci zvukova nema,u motoru se nista ne cuje .
Comment
-
Comment