prvo srecna nova godina i bozic svima i sve najbolje.imam problem polomio se muski deo na dizni gde se kaci dzek za struju na cetvrtom klipu,posto je 16v tesko mogu da pridjem i vidim dok ne skinem komplet sve iznad,problem mi je sto u blizini nzmam mehanicara pa moram to nekako sam da odradim,pa mi treba savet auto je jedno vreme radio na tri klipa jer u cztvrti nije dolazio benzin povremeno proradi pa stane,mislio sam da je dizna zapusila pa sam sipao sredstvo u rezervoar da se procisti,medjutim juce sam zavukao ruku da napipam dzek od struje da vidim da on nezeza ako nema dobar kontakt,cim sam dohvatio klip je proradio normalno ali kad pustim gubi opet kontakt pipnuo sam opet ali je ceo dzek otpao sa sve muskim delom koji je zaliven na diznu i auto se ugasio,da li je nesto tada crklo ako je negde prespojio na masu ili nemoze da radi auto uopste ako se skine struja sa jedne dizne???gledao sam osigurace nijedan nije pregoreo a auto nece da upali,kupicu ovde na otpadu pored mene polovnu diznu od istog auta,ali mi treba ukratko savet tj upustvo kako se skidaju dizne da nesto nezeznem,vidim da moram da skinem ovu granu preko dizni gumeni dihtung tako da se moze opet vratiti ali treba mi da zmam kako se skida ova budza preko dizni kroz koju ide benzin i kako da izvadim diznu da nesto nezeznem,hvala unapred na pomoci.
polomljena dizna fiat brava 1.6 16v
Collapse
X
-
Re: polomljena dizna fiat brava 1.6 16v
Auto je radio do OTKAZA. Prvo promeni brizgaljku, stavi priključak na njega i probaj. Drugi način stvarno ne znam, da li ćeš ti ili neko drugi raditi, potpuno je svejedno. Moraš to prvo uraditi''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
-
Comment