promenio turbinu i softverski iskljucio pa izbacio FAP filter. po gradu ude super, ali na otvorenom na 100-120 gubi vucu. brzo je opet vrati, pa izgubi i tako u nedogled. ogrpman trosak, a dobio neresiv problem. bilo kakvo iskustvo bi pomoglo
FAP filter na 1,6 HDI 110KS, 2006
Collapse
X
-
Re: FAP filter na 1,6 HDI 110KS, 2006
Koji auto za pocetak?
P.S ispravljeno PAF-FAP...
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
PAF filter, bio je prljav. savet je bio bolje ga iskljuciti i izbaciti, nego cistiti i placati aditiv jer ce ubrzo opet da se isprlja.sad su paranoje da kod volva to ne moze tako da se iskljuci, iako su ovi koji su to uradili uzeli 250 evra i rekli da je sve sigurno.
Comment
-
-
mozda je nesto i u vezi turbine jer i ona je menjana.polovna sa 407-ice.
ljudi koji su vadili PAF, ali ne i softverski iskljucili, su mi rekli da je posle toga isao losije. zato sumnjam da je nesto u vezi toga. moj auto ide ok sve do brzine do 100 i preko, onda s vremena ne vreme gubi vucu pa je opet vraca i tako. kao da tad prebaci turbinu u safe,pa opet......
Comment
-
-
Nije PAF nego FAP!
Proveri protokomer da li je ispravan i pritisak koji pravi turbina.
061/665-94-23
Comment
-
-
Originally posted by maliomladinacNije PAF nego FAP!
Comment
-
-
DPF i FAP sam cuo, ali PAF?
Molim te objasni mi skracenicu PAF-a i koji proizvodjac koristi to?
061/665-94-23
Comment
-
-
Da zenemarim terminologiju, kako god da bilo, razumljivo je.
Ako imaš takve manifestacije, a ECU motora ne kodira grešku, moguće da nešto nije u redu sa tom novo-upisanom mapom. Predložio bih da pratiš parametre tokom vožnje. Naravno, jedan čovek da vozi, drugi da gleda. Još bolje snimite, a zatim analizirate.
Malo da se vratimo unazad. Pre nego si odlučio da skineš filter čestica iz izduva, kako se ponašao auto?
Comment
-
-
samo su izbili filter, isekli pa zavarili, prilicno lose.
turbina je bila losa. imala velik hod, bacala ulje na sve strane. kvar je tad prijavljivan zbog prljavog erg ventila.
svaki put kod prikljucenja na kompjuter stajalo je da je prljav i FAP ili PAF( j. li ga) filter. auto je uvijek isao normalno, nije bilo ovih promjena
Comment
-
Comment