C3 bordkompjuter

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Spacek3
    CBC Početnik
    • 04.02.2011
    • 5
    • Mionica

C3 bordkompjuter

Ovako, Desava se to da mi na bordu konstant stoji prosecna brzina 28 km/h (i uopste se ne menja) i prosecna potrosnja 6.4 l/100 (i uopste se ne menja) sto naravno nije tacno. Da li su u vezi bord i ta prosecna potrosnja sa pokazivacem skale goriva? Posto mi enormno brzo skine skalu a znam da ima goriva jos uvek....da li se neko mozda susretao sa ovakvim problemom?
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: C3 bordkompjuter

kad je poslednji put resetovan bord, tj. prosecna kilometraza i prosecna potrosnja?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Spacek3
      CBC Početnik
      • 04.02.2011
      • 5
      • Mionica

Pa ja sam ga kupio od coveka sto uvozi iz francuske, uradio sam veliki servis ali mislim da bord nije restartovan. Koliko otprilike to kosta?

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Kosta te da pritisnes dugme kojim se resetuje bord, kod mene se zadrzi dugme par sekundi i resetuje se, ne znam kako je na c3

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

Ne kosta nista. Treba da drzis neko dugme par sekundi. Konsultuj korisnicko uputstvo kako se resetuje.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Comment

• Spacek3
              CBC Početnik
              • 04.02.2011
              • 5
              • Mionica

Odradio sam to, videcemo kakva ce sada situacija biti. Hvala mnogo.

Elem, ali imam jos jedno pitanje vezano za elektroniku, tj opet za bord kompjuter,
              Vec danima mi prijavljuje sidelamp faulty, (i moje skromno znanje engleskog mi govori da je to neka bocna lampa ili lampa sa strane, ali sve sijalice su ispravne tj svetle normalno, i svetlo i migavci . Da li neko zna sta bi to moglo biti? Hvala

Comment

• Marcus
                CBC Senator XXL
                • 19.10.2007
                • 631
                • Novi Beograd - B62

Nemam c3 licno, ali ga jako cesto vozim...

Ono za potrosnju i brzinu kretanja je verovatno problem resetovanja borda, a to su ti vec rekli tako da kontam da ces primetiti razliku cim krenes da vozis... Na mojim kolima je potrebno da se predje 500m ne bi li krenuo da racuna inst/avrg potrosnju i brzinu, pa se u toku voznje formiraju cifre koje se uglavnom ne menjaju ( slucaj kao kod tebe 28kmh i 6.4l/100km )... Tako je verovatno i na c3... Naravno, treba dosta da se predje slicnim rezimom voznje da bi ta cifra bila "konstantna"...

Ovaj problem za sijalicu, bar ono sto meni prvo pada napamet jesu bocni migavci... Oni u krilu, ili levi ili desni... Ako nije neki od ta dva, onda gledaj migavce u farovima ili stopovima... Moguce i da neki od osiguraca zeza, al to pogledaj posto proveris migavce...

Comment

• Spacek3
                  CBC Početnik
                  • 04.02.2011
                  • 5
                  • Mionica

Pogledao sam i to vise puta, i osiguraci su ok, moram ga definitivno odvesti u neki ovlasceni servis, prilicno sam razocaran u francusku elektroniku, sve zivce pogubih

Comment

Working...
                  X