Nadam se i ja da neću ali da li te vratolomije u našoj policiji priznaju druge države u okolini da ne kažem inostranstvo jer mi je neko rekao da bi to moglo pretstavljati problem. Npr,ja sam prvo mislio da se ukucava fabrički broj ali kad sam shvatio da je to novi broj i da čak ne mora biti na mestu gde je i stari zapitao sam se kad neko to recimo na granici pogleda i počne da studira da li me može zadržati, cimati ili pozvati na neko veštačenje dok se ne dokaže da sam upravu.
Zna li neko da li se dobija neko rešenje od supa sa kojim možeš recimo da dokažes iz kog razloga je kucan PUS broj što bi ujedno i bio dokaz da ti nisi sam tu nešto izmišljao ili ti lupe to u saobraćajnu bez ikakvog dokaza da je tu nešto sa razlogom menjano. Čini mi se da takva neka potvrda bi mnogo značila u ovim prilikama pogotovo jer je pooštrena kontrola naši automobila u inostranstvu.
Drugo zar ovi noviji automobili nemaju na nekoliko mesta ukucan broj šasije ili je to samo na jednom mestu recimo kod opela,samo pored suvozačevog sedišta.
Znam da će neko na celu ovu moju priču se nasmejati samo i reći kako sam lud jer se svašta radi ali baš iz tog razloga ja ne želim da se tresem kad me policija zaustavi bilo čija. Iz istog razloga sam odustao od kupovine automobila na auto placu.
Hvala unapred na odgovorima
Zdravo forumasi,ja sam na ovom forumu nov i drago mi je sto sam clan ove porodice,imam xantiju 2.0 16v 155ks 1993god.hidraktiv,interesuje me dali neko poseduje isti takav model motora i hidrauliku,pitanje mi je u vezi sa problem oko hidraulike,regulator pritiska klikce na kratke intervale(promenjena centralna kugla)opet isto,pa ako neko zna nesto u vezi toga nek pise nesto
pitanje mi je u vezi sa problem oko hidraulike,regulator pritiska klikce na kratke intervale(promenjena centralna kugla)opet isto,pa ako neko zna nesto u vezi toga nek pise nesto
Imaš li ti nekih funkcionalnih problema, visina, volan, tvrdoća....., a to što prelivni ventil reguliše pritisak pa se ČUJE to ne bi trebalo da je neki problem. Možda samo uvod u probleme regulatora visine, ali za sad ako je ok., samo vozi.
''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
nemam drugih problema sa hidraulike osim to,da na prekratke intervale ukljucuje HP i regulator klikce na kratkim intervalima,napominjem da je hidraktiv bez anti sink sa 7kugli evo link od video kako radi sa i bez ukljuceni osigurac hidraktive,kad izvadim osigurac hidraktive klikce na poduzi interval,a kad stavim osigurac hidraktive klikce na svake druge sekunde,sve kugle su nove http://www.youtube.com/watch?v=Ua6_3m3qmXQ
Može li neko da mi kaže da li SDI motor u Škodi Fabiji iz 2005-te godine ima plivajući zamajac. Odnosno da li uopšte ti SDI motori imaju plivajući zamajac?
Hvala
Merac (sipka) nivoa ulja mi isplivao uvis nekih par cm i napravio s.r.a.nje na izduvu. Ispado je zbog toga sto guma koja je obuhvatala merac se vremenom pohabala i merac bukvalno skakuce u cevcici umesto da stoji cvrsto. Toliko je labav da verovatno merac skakuce na svakoj sahti preko koje predjem. Tako se javlja prskanje koje kaplje na izduv i obgoreva uz s.m.ra.d. , a usput i ne znam koliko ulja tako moze da izadje. Verovatno je nemoguce nabaviti originalnu novu sipku za auto iz '88, a polovna mi se ne stavlja.
Kvazi-majstori imaju resenje da malo spljostim cev u cilju boljeg drzanja meraca. To mi se nimalo ne svidja, pa razmisljam da namotam sloj teflona oko gume i tako da zadihtujem.
Jel postoji neko bolje resenje ? Jel smem teflon da izlozim ulju , a da se ne raspadne i da mi ne upadnu parcici u ulje ?
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Silikonsku o-ring gumicu zamisljam kao obicnu gumicu (npr.za slavine), samo od silikona. Jos da smislim ko takve stvari prodaje...al' to je vec samo moj problem !
Hvala jos jednom.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
E ljudi jel imao neko problema sa cevcicama od klime, to su one koje idu od hladnjaka do isparivaca i kroz njih ide freon kolko sam ja razumeo .. One su pukle, kao vremenom postaju krute pa jos vibracije dizel motora i to brzo rikne. Razmisljao sam kad bi na tom mestu gde puca stavio neko mekano crevce koje je elasticno mozda bi funkcionisalo , pa da sipam freon i probam. Ako je neko imao slicnu ideju ili problem nek se javi, unapred hvala
Može li neko da mi kaže da li SDI motor u Škodi Fabiji iz 2005-te godine ima plivajući zamajac. Odnosno da li uopšte ti SDI motori imaju plivajući zamajac?
Hvala
Comment