Pozdrav svima,
Službeno vozim Peugeot Beeper i imam problem sa servom za volan, tj gubi servo ulje. Vozio sam auto u Verano i oni su rekli da se treba da se promeni letva volana za koja košta preko 120.000 dinara (naravno garancija je istekla pre 6 meseci). Letva se naručuje i čeka dvadesetak dana. E sad, letva je poručena ali je od tada prošlo više od dva meseca i ja sam zbog takvog bezobrazluka izgubio strpljenje.
Takodje su nam tom prilikom prodali "specijalno" servo ulje Total Fluid AT 42 po ceni od 2500 hiljada dinara za litar, a ja sam posle video na netu da to ulje košta u prodaji, oko 500-600 dinara. Po svemu ovome se može zaključiti da se radi o klasičnoj deračini od strane Verano Motorsa (kao i uvek) i sa njima nisam imao uopšte dobra iskustva. Interesuje u koji bi servis mogao da odem po još neko mišljenje i da li je moguće da se letva volana reparira jer složićete se da je popravka od preko 120.000 dinara ( jer tu treba uračunati još ruke,a znajući Verano i još neke delove, itd), malo skupa za automobil koji trenutno kao polovnjak košta 5-6 hiljada eura.
svaka pomoć je dobrodošla,
Hvala unapred,
Službeno vozim Peugeot Beeper i imam problem sa servom za volan, tj gubi servo ulje. Vozio sam auto u Verano i oni su rekli da se treba da se promeni letva volana za koja košta preko 120.000 dinara (naravno garancija je istekla pre 6 meseci). Letva se naručuje i čeka dvadesetak dana. E sad, letva je poručena ali je od tada prošlo više od dva meseca i ja sam zbog takvog bezobrazluka izgubio strpljenje.

svaka pomoć je dobrodošla,
Hvala unapred,
Comment