Peugeot Beeper problem sa servom volana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Molder72
    CBC Član
    • 16.08.2007
    • 10

Peugeot Beeper problem sa servom volana

Pozdrav svima,

Službeno vozim Peugeot Beeper i imam problem sa servom za volan, tj gubi servo ulje. Vozio sam auto u Verano i oni su rekli da se treba da se promeni letva volana za koja košta preko 120.000 dinara (naravno garancija je istekla pre 6 meseci). Letva se naručuje i čeka dvadesetak dana. E sad, letva je poručena ali je od tada prošlo više od dva meseca i ja sam zbog takvog bezobrazluka izgubio strpljenje. Takodje su nam tom prilikom prodali "specijalno" servo ulje Total Fluid AT 42 po ceni od 2500 hiljada dinara za litar, a ja sam posle video na netu da to ulje košta u prodaji, oko 500-600 dinara. Po svemu ovome se može zaključiti da se radi o klasičnoj deračini od strane Verano Motorsa (kao i uvek) i sa njima nisam imao uopšte dobra iskustva. Interesuje u koji bi servis mogao da odem po još neko mišljenje i da li je moguće da se letva volana reparira jer složićete se da je popravka od preko 120.000 dinara ( jer tu treba uračunati još ruke,a znajući Verano i još neke delove, itd), malo skupa za automobil koji trenutno kao polovnjak košta 5-6 hiljada eura.

svaka pomoć je dobrodošla,

Hvala unapred,
  • SHNAPSI
    CBC Član
    • 01.12.2010
    • 65
    • NIS
    • CITROEN XSARA 2.0 HD

Re: Peugeot Beeper problem sa servom volana

U okolini TRSTENIKA postoji servis hidraulike za teretna putnicka vozila i autobuse i samo to rade i nikako drugacije.Zbog pravila foruma ne zelim da favorizujem samo taj servis.uostalom internet pa pretraga .Deo saljes preko kuriri sluzbe cena remonta 150 evrica garancija 6 meseci ili 50 ooo km , bar bilo pre god dana .Imao sam slican problem kod mene crko ti dihtung na spoju mehanickog i hidraulicnog dela letve ali ne mos prici do njega dok se sve ne iscupa iz auta i ne rastavi. ???? o mon diey (francuzi @*&%$ ) .Boljka se javlja kod vozila koja se voze mahom po gradu a gume su obicno 195 ili vise sirine pa sta reci vise. PS ne upustaj se u popravku samostalno ili sa nekim nadri majstorom ima mali milion delova ja sam nadrljo sa mojim majstorom ceo dan i pola noci popravku sam vrsio u mome gradu sa hidraulicarem po struci kod mene ,treba i neki specijalan alat za rad..... pa eto od mene 2 predloga .
    P.S u verano ne idi ako nemas brdo love ili odrzavas garanciju pun je net povike i pljuvanja po ovlascenim servisima ali za toga ionako nikog nije briga jerbo je drzava u raspadu a gospoda samo ionako odrzava vozila pod garancijom...pa kada vidim majstora ispeglanog bez mrlje ulja na rukamam i uniformi zivot mi se zgrozi
    NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

Working...
    X