Daewoo Lanos problem sa paljenjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Re: Daewoo Lanos problem sa paljenjem

Ni na jednom daewoo iz te generacije pritisak goriva u sistemu ne ostaje dugo, tako je fabricki. Pumpa gura oko 2.7bar-a kad je sve ok.
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Danijel65
      CBC Član
      • 06.11.2010
      • 43
      • Beograd

ja pre svega nisam ni govorijo o rgulatoru pritiska goriva i znam da se nepovratni ventil nalazi na samom izlazu iz pumpe tako je kod svih i on zna cesto da strada jer se zapusi kuglica u samom ventilu pa ne zatvara a ima da se kupi posebno i naravno da ga traba montirati sa selnama neverujem da bi ga neko samo nabijo na crevo

Comment

• igorns
        CBC Član
        • 11.12.2007
        • 26
        • Novi Sad

Hvala ljudi na odgovorima. Interesantno je da se ovaj problem javio u prva dva dana i od tad nestao. Znam da ce se vratiti ako ga ne otklonim samo je pitanje vremena. Zato pitam odakle da krenem sa trazenjem resenja. Inace ne bih sam cackao oko sistema za gorivo ali sam hteo cisto da se raspitam ako je neko imao slicnih simptoma pa da nekako najbezbolnije dodjem do potpuno ispravnog auta.
        Corsa C 1.2 2002 god & Daewoo Lanos 1.5 1999 god LPG Koltec

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Evo nekih novosti oko istog kvara na devojkinom lanosu,koji sam gore pominjao.Naime,kada njen tata vozi auto, problem se nikada nije desio,cak ni onih dana kada se njoj ucestalo javljao...Razlika je u davanju kontakta kljucem,ona polako okrece kljuc,tj. lagano ga okrece i kada uspostavi kontakt pumpa se cuje na kratko i tada nastaje problem.Vec duze vreme okrece kljuc malo ostrije i za sada funkcionise,ali ja i dalje mislim da je to samo varka,a mozda je moguce da su kontakti na kontakt bravi problem,u svakom slucaju pratimo situaciju,da li ce se mozda opet desiti.Tema je i dalje otvorena,ako nesto novo otkrijes...

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Ako je utvrđena iznesena zakonitost u vezi brzine okretanja ključa u kontakt bravi,vreme je za zamenu uloške kontakt brave.
            Mizerna investicija...

Comment

• boban1982
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2010
              • 1106
              • Batajnica
              • SAXO VTS-BIC

Pa eto i dalje pratim situaciju pa cu videti kroz vreme sta ce se desiti...

Comment

• igorns
                CBC Član
                • 11.12.2007
                • 26
                • Novi Sad

Imate pravo za okretanje kljuca. I meni se desava kada brzo okrenem kljuc da upali kako treba. Naravno to sam zakljucio kada pocne da me zeza pa se iznerviram pa ga okrenem onako iz besa A inace sam ga palio zub po zub. Ako neko jos misli da ovo ima logike, nek kaze pa cu promeniti i to . Pozzz
                Corsa C 1.2 2002 god & Daewoo Lanos 1.5 1999 god LPG Koltec

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

Kod mene i dalje funkcionise sa brzim okretom kljuca,testiram i dalje pa javljam...

Comment

Working...
                  X