Reno laguna 2 1.9 dci 2003. god. 120 ks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mare_88
    CBC Početnik
    • 23.04.2011
    • 1
    • Beograd

Reno laguna 2 1.9 dci 2003. god. 120 ks

Narode pozdrav, prvi put pisem na ovom forumu jer imam jedan problem... Primetio sam da se na mojoj laguni ne zakljucavaju zadnja vrata ( ni leva ni desna). Inace nisam siguran da li se to desava od skoro ili to traje vec neko vreme posto nikad nisam ni proveravao da li su zadnja vrata zakljucana. Probao sam da zakljucam i iznutra ali nista se ne desava. E sad, posto se stvarno slabo razumem u ovaj auto (kupio ga pre mesec dana), interesuje me da li postoji mozda neki osigurac koji je "zaduzen" za zakljucavanje samo zadnjih vrata ili su otisle bravice...
  • saka
    CBC Početnik
    • 03.01.2011
    • 1
    • Srbija

Originally posted by mare_88 View Post
    Narode pozdrav, prvi put pisem na ovom forumu jer imam jedan problem... Primetio sam da se na mojoj laguni ne zakljucavaju zadnja vrata ( ni leva ni desna). Inace nisam siguran da li se to desava od skoro ili to traje vec neko vreme posto nikad nisam ni proveravao da li su zadnja vrata zakljucana. Probao sam da zakljucam i iznutra ali nista se ne desava. E sad, posto se stvarno slabo razumem u ovaj auto (kupio ga pre mesec dana), interesuje me da li postoji mozda neki osigurac koji je "zaduzen" za zakljucavanje samo zadnjih vrata ili su otisle bravice...
    Imao sam slican problem sa zadnjim levim vratima.Bravu sam zamenio polovnom posto joj nije bilo spasa.Vrata mozes zakljucati jedino okretanjem plasticne polugice koja se nalazi na bocnoj strani same brave tako sto ces umetnuti kljuc iz kartice ili pak odgovaraucim odvijacem (srafcigerom).Ako se dobro secam iznutra je u tom slucaju moguce otvoriti vrta ali ne i sa spoljne strane,ja sam to saznao tek posto sam vec kupio polovnu a bio sam u zurbi jer kako ostaviti auto koji je prakticno nemoguce zakljucati i koliko toliko ga obezbediti.Pozdrav!

Comment

Working...
    X