Narode pozdrav, prvi put pisem na ovom forumu jer imam jedan problem... Primetio sam da se na mojoj laguni ne zakljucavaju zadnja vrata ( ni leva ni desna). Inace nisam siguran da li se to desava od skoro ili to traje vec neko vreme posto nikad nisam ni proveravao da li su zadnja vrata zakljucana. Probao sam da zakljucam i iznutra ali nista se ne desava. E sad, posto se stvarno slabo razumem u ovaj auto (kupio ga pre mesec dana), interesuje me da li postoji mozda neki osigurac koji je "zaduzen" za zakljucavanje samo zadnjih vrata ili su otisle bravice...
Reno laguna 2 1.9 dci 2003. god. 120 ks
Collapse
X
-
Originally posted by mare_88 View PostNarode pozdrav, prvi put pisem na ovom forumu jer imam jedan problem... Primetio sam da se na mojoj laguni ne zakljucavaju zadnja vrata ( ni leva ni desna). Inace nisam siguran da li se to desava od skoro ili to traje vec neko vreme posto nikad nisam ni proveravao da li su zadnja vrata zakljucana. Probao sam da zakljucam i iznutra ali nista se ne desava. E sad, posto se stvarno slabo razumem u ovaj auto (kupio ga pre mesec dana), interesuje me da li postoji mozda neki osigurac koji je "zaduzen" za zakljucavanje samo zadnjih vrata ili su otisle bravice...
-
Comment