Punto 1.2 16v zupcasti kais

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vlada177
    CBC Početnik
    • 27.06.2011
    • 1
    • leskovac

Punto 1.2 16v zupcasti kais

Radio sam veliki servis na puntu 1.2 16V 2001 godiste sa klimom (kais,spaner, pumpa vode.antifriz...kais klime , sve SKF kais je Dayco.) Posle zamene auto ide normalno lepo radi bez problema. Posle nekoliko dana iz dosade skinem plasticni poklopac koji stiti zupcasti kais i vidim da kais ne ide pravo vec da se krece levo desno , ali ne prelazi ivicu radilice. Otisao sam do majstora koji je ponovo otvorio i video da je kais malo labav. To je pritegao , ali kais i dalje seta( manje ali seta). Majstor mi je rekao da je to zbog kaisnika radilice i da treba da ga menjam. Zanima me da li je moguce da je problem u tom kaisniku radilice jer je pre zamene kaisa spanera i pumpe kais normalno iso po svojoj osi , ili je majstor nesto pokvario ?. Sta moze tu da zezne ?. Posto treba da idem na more u Grcku on mi je reko da mogu da idem tako i da kais ne moze da ispadne. Zanima me da li stvarno mogu da vozim tako jer nemam vremena da menjam taj kaisnik radilice. Izasto je otisao taj kaisnik . Ako neko zna nesto bilo bi mi od pomoci . Hvala
Working...
X