Prestizuci cisternu uzbrdo u pravcu Kokin Brod - Zlatibor - Uzice iz motornog prostora pocelo je da se cuje sistanje na visokim obrtajima. Izgledami da sam preterao u trecoj brzini ,,,,,pun gas " kao kada se vozila nekada zastava " cool i gledam da zavrsim preticanje iako nije bas bilo nuzno to maltretiranje motora.Odem kod nekog lokalnog majstora na Zlatiboru imam neke poznanike od ranije , covek gleda gore- dole kanali dijagnostika itd .Na tabli ni je upaljena nikakva lampa , motor pali normalno radi sve savrseno samo neznatan gubitak snage na punom gasu. Nisam laik ne dam se zavarati polako se oprastam od turbine i par stotina evrica,pitam se sta mi bi da jurim hiper obrtaje ( inace vozim penzionerski cini mi se licim na lika sto ulazi sa papucama u SABBA u onoj seriji "majstorska radionoca " pozadi dva klinca zena, postujem saobracajna pravila cini mi se oduvace me sa puta ovi ostali savesni vozaci.Dodjoh u rodni grad NISH pa najutro pravac kod moga majstora .Rekoh mu simptome prikljucismo na BOSH digu auto sve ok motor gresaka nema .Maki pocinje da me gleda cudnovato kao kada HIPOHONDAR ode kod lekara i nesto mu vazda hvali a ovaj ga slusa iz kurtoazije.Na kraju iznerviran pokupim majstora i segrta u kola i pravac autoput pa udri po gasu i eto iznenadjenja sistanje je tu..Odosmo nazad u radionicu i poravka po SRPSKI gas do daske pa trazi a sta je crklo cuce se .Na iznenadjenje svih ceo kvar napravilo je oznaceno crevo na slici to jest isto je verovatno zbog pritisaka ili vec cega spalo sa lezista i tu je bilo ispustanja ..Konacno malo muke oko namestanja i naravno mnogo---- mnogo niza cena kod majstora bila je dovoljna da mi vrati raspolozenje i osmeh na lice .Auto vozim normalno od jula simptoma nema radi perfektno.Nisam dosadjivao majstoru pitanjima cemu navedeno crevo sluzi zasto se sve dogodilo pa ako ima nekog ko se dobro razume u ovu tematiku molim da adekvatno odgovori i pojasni meni i sirem auditorijumu sta se desilo. Slika turba nije bas identicna mome na autu ali je konstrukcija takva .Pozz
Hvala na odgovoru . Ali jos jedno pojasnjenje da li to ispadanje creva mozda upucuje na neku vrstu kvara ili neispravnosti tih ventila ili vakuma za upravljanje turbinom od strane ECU , sta bi bilo dobro proveriti da se spreci eventualni kvar ili je to desavanje koje se zbilo zbog moje lose voznje auta i vise se nece javljati ....
Nisam upućen dovoljno u taj motor i upravljanje sa njim ali kad meni spadne to crevo znači da auto odleti kao raketla ali nažalost kratko traje i posle sto do 300 metara krene voda na auspuh koliko je debeo, znači 65 mm
Bez tog creva nema ograničenja pritiska kojim puni turbina. Savremeniji motori kao što je tvoj imaju neku kontrolu pritiska koji "isključuje" turbinu ako dodje do prevelikog punjenja (pritiska) zato nisi imao posledica i dobro je
Šteta, moćno ide kad je predvidjen za do 1 bar a nagruva 2.5 Samo je skupo pomalo
Problem resen sutradan otkaceno crevo vastegate - a .Bogamu cemu sluzi taj obrtomer u kolima ? pa za ukras ako ne pratis kazaljku ! sramim se i od majstora i od kolega vozaca ovde na forumu
Nemoj se uzbudjivati,nije to crevo spalo zbog visokih obrtaja...pritisak turba ode dosta pre do maximuma nego li obrtaji odu mnogo visoko...jednostavno-lose crevce ili nedovoljno stegnute selne
Comment