Posle skoro 4 god bez ikakvih ozbiljnijih kvarova (ne racunam sitnice koje covek sam ne moze resiti -? zene i brak ne ulaze u opciju ?! ) evo jednog simptoma koji se javio pre par dana kod mene motor je od 66 kw.Posle starta automobila imam nekih 50 metara do kapije parkinga iza zgrade , naravno pedalu kocnice nisam pritiskao a nije bilo ni potrebe dodjoh skoro do same rampe pritisak nogom na pedalu ono kao neka kamencina da je ispod ,,,,,,pedala ni makac.Brzom reakcijom desne ruke potegoh rucnu i ko na filmovima stadoh 5 cm od rampetine zamalo POLJUBAC ..... sa sipkom. Vise zbunjen i u spidu resih da se vratim na parking mesto pa narednih dana kod majstora ubacih u rikverac , refleksno nogom vise puta nadrukah pedalu tek ono sve radi OK ? Probam auto po parkingu radi sve? Kocica je u pitanju pa ne bih da rizikujem , sta moze biti glavni kocioni , klipovi na tockovima , lampice na tabli ne signalizitaju nista, nivo kocione tecnosti OK ? Svakako cu kod svog majstora otici uskoro ali me interesuje da li neko imao slican problem i sta mogu ocekivati od mogucih kvarova ?

Comment