Pasat 5 podizaci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rodjo2208
    CBC Član
    • 09.03.2013
    • 40
    • Banja Luka
    • Opel

Pasat 5 podizaci

Pasat 5 dizel,2000 god,ima 4 elektro podizaca,odjednom su stali svi sa radom kao i kupe svjetlo,osiguraci ispravni svi,kablovi na ulazu u vrata nisu popucali,struje i mase dolaze do prekidaca i do motorica,ne cuje se skljockanje elektronike na motoricu,zanimljiva stvar je sto dolaze stalno dvije struje,tj dva plusa stalno bez obzira sto je kontakt i koliko je dugo ugasen,cini mi se da nakon nekog vremena kad se kontakt ugasi ostaje samo jedna stalna struja u vratima.Imao sam jedan slucaj takav dosta davno pa se ne sjecam tacno sta je bilo,cini mi se da sam probao drugi motoric za podizace i sve radi normalno par minuta i opet stane,zanima me da li je mozda neko imao takav slucaj i da mi moze pomoci ubrzati sa pronalazenjem kvara.Dijagnostika ne pokazjue apsolutno nikakve greske.Hvala
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

s leve vozaceve strane,skini plastiku ispod rucxke za otvaranje haube i plastiku koja ide preko praga.ispod imas snop kablova koji vodi pod tepih do elektronske jedinice ispred vozacevog sedista i prema zadnjem pragu.razmotaj traku sa tog snopa i proveri sve spojeve crvenocrnih kao i crvenih i braon kablova.ucestao problem kod pasata zbog vlage.desava se da popucaju spojevi i pocne da brlja elektronika sa centralnom,podizacima i unutrasnjim kupe svetlom.proveri to pa javi kako je stanje,nije tesko za rasturanje.

Comment

• rodjo2208
      CBC Član
      • 09.03.2013
      • 40
      • Banja Luka
      • Opel

Hvala na odgovoru,znam da tu pod nogama ima elektroniku,neki dan nisam imao dovoljno vremena da dizem tepih da dodjem do nje,to cu onda prvo pogledati pa javim sutra navece...

Comment

• rodjo2208
        CBC Član
        • 09.03.2013
        • 40
        • Banja Luka
        • Opel

Problem rijesen,kablovi su dobri u svim spojevima,otisla je elektronika ispred vozacevog sjedista zbog vlage,pokusao sam ocistiti stampanu plocu i prelemiti lose lemove,ali bez uspjeha,stavio drugu i sve super radi.Zahvaljujem se na pomoci.

Comment

Working...
        X