Golf 2 - problem sa brzinomerom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alexa71
    CBC Član
    • 06.05.2013
    • 15
    • Beograd
    • Golf 2 GTD

Golf 2 - problem sa brzinomerom

Pozdrav svima! Imam problem sa treskanjem kazaljke na brzinomeru golfa 2. Naime, kazaljke se trese do 40 km/h, a zatim se umiri.
    Cak sam primetio da se to izgleda javlja kad je toplo napolju, ali nisam siguran. Da napomenem samo da sam stavio kazaljku sa sata audija 80, jer sam pravio Led osvetljenje. Znaci kazaljka je od audija, a sve ostalo je original golf 2. Radila je jedno vreme mirno, kako treba, ali je odjednom pre neki dan pocela da se trese do odredjene brzine (40 km/h) Molim za pomoc, u cemu je problem? Razmisljam da promenim sajlu, ali sta ako se ni onda problem ne otkloni? Sta osim sajle jos dolazi u obzir?
    Hvala unapred na pomoci!
  • chaboo
    CBC Veteran
    • 17.06.2012
    • 195
    • Beograd V.Mostanica
    • citroen C5 hdi

Probaj podmazi sajlu i ulaz u sat I gledaj da kad vracas sajlu dobro legne do sata.

Comment

• Alexa71
      CBC Član
      • 06.05.2013
      • 15
      • Beograd
      • Golf 2 GTD

Razmisljam da ga sutra odnesem u servis, pa ako je do sajle nek naprave drugu po njoj. A da li moze da bude da nesto u samom satu ne valja i sta to?

Comment

• Alexa71
        CBC Član
        • 06.05.2013
        • 15
        • Beograd
        • Golf 2 GTD

Izvinjavam se sto se nadovezujem na svoj odgovor, ali nije mi radila opcija da izmenim..bio sam u servisu, kazu sat je ispravan. Kupio sam drugu sajlu i pinjon pa cu da probam, ali se bojim da ce i dalje kazaljka da trese. Zbog toga zelim unapred da pitam da bih znao odmah sta da radim ukoliko se posle promene sajle problem ne resi. Dakle, ako nije u pitanju sat, sajla, pinjon, sta bi moglo biti onda? Unapred hvala!

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Originally posted by Alexa71 View Post
          ... Dakle, ako nije u pitanju sat, sajla, pinjon, sta bi moglo biti onda?
          Nešto u prenosu (menjaču), ili nemirna noga, što se oseti u prvoj i drugoj brzini. Do 40 km/h.

Zameni, pa javi šta se dešava.

Comment

• chaboo
            CBC Veteran
            • 17.06.2012
            • 195
            • Beograd V.Mostanica
            • citroen C5 hdi

Nema sta drugo da bude sem ako ti tockovi nisu cetvrtasti kao u reklami za "shake it"

Comment

• Ikos
              CBC Član
              • 16.06.2013
              • 13
              • Ruma
              • Micubisi

Ta sajla koja ide dole u menjac na kraju se zavrsava sa nekim plasticnim zupcanikom koji naleze na jedan metalni zubcanik u menjacu sad mozda je ta plastika istrosena pa kao da malo preskace i prenosi ti vibracije kroz sajlu na sat ili ti ne odgovara ta kazaljka od audija.

Comment

Working...
              X