Pre koji dan sam cuo od jednog majstora lak nacin da se procsti izduv i da se malo poskida garez sa cilindara....
Naime, uzmemo jedan spric 20 ml i u njega napunimo sa uljem za kocnice.. zatim upalimo auto, dignemo na aprox. 3000 rpm i lagano sipamo sadrzaj sprica u karb... kaze da poskida garez sa grane samo tako ???
Misljenje ... ?
Ciscenje usisne grane
Collapse
X
-
moje misljenje
kad bi se to tako radilo
zasto onda prave razne sprejeve za ciscenje
postoje takozvani chamber cleaner sprejevi
koi se prscu u usis dok motor radi
naprsce se cela boca
ostavi se da deluje 24 H i posle toga se vozilo pprovoza
prilikom koriscenja tog spreja najbolje napolju raditi jer se opasni gasovi ispustaju na auspug
za ciscenjem sa uljem za kocnice prvi put cujem
-
-
Kazes karburator?
Pa onda imas i razvodnik paljenja, povuci paljenjena kasnije, na liniju da se motor skoro gasi, i drzi ga na 2000-3000 rpm i gledaj kako se izduvna grana usijava. Sav kok ima da izleti
Po zavrsenoj operaciji vrati paljenje nazad na normalu i drzi motor na leru jedno 5 minuta da izduvni gasovi ohlade granu pre gasenja motora!!!!
Bez nauke ima muke
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Re: Ciscenje usisne grane
Originally posted by Naslov teme: CISCENJE USISNE GRANEOriginally posted by mfengineerPre koji dan sam cuo od jednog majstora lak nacin da se procsti izduv i da se malo poskida garez sa cilindara...
Imash pravo Duke...
Comment
-
-
Nepozeljne naslage najvise ce pogoditi usisni dio, granu i ventile, te celo klipa i dio oko karika. Saab Power ti je dao najbolju opciju. Vjerujem da WURTH ima kvalitetan proizvod koji se prodaje kod vas. U principu, ta se procedura moze raditi preventivno svake druge godine. Danas su vec u prometuPre koji dan sam cuo od jednog majstora lak nacin da se procsti izduv i da se malo poskida garez sa cilindara....
masine koje ciste cijelu unutrasnjost motora.
Comment
-

.

Comment