Ler problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bagu
    CBC Senator
    • 21.06.2006
    • 245
    • NS

Ler problem

Auto mi ima neki problem sa lerom u pitanju je Lancia Thema 2.0 i.e.Kad ga palim ujutru bez problema sastavi i tako radi dva do tri minuta normalno ,posle ga prebacim na plin isto lepo radi. Vozim se tako i odjednom kada treba da usporim ili da stanem nema lera ni na benzinu ni na plinu.Nastavim da vozim ler se vrati na normalu Kada opadne ler tj nestane i ugasi se malo teže upali al ništa strašno.Danas mi se prvi put desilo vozio sam kroz grad normalno 60 i na sekundu kao da je prekinuo rad i posle sve o.k.Ako neko od cenjenih članova ima šta to može da bude neka napiše.Poz
    Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
  • bagu
    CBC Senator
    • 21.06.2006
    • 245
    • NS

Podučen iskustvom sličnih problema iz ranijih postova primenuo sam sva rešenja koja su data na svom autu ali problem je i dalje ostao.Auto mi se ponaša isto .Pošto mi je nestalo ideja , prinudjen sam da odvezem auto kod stručnog lica da se pozabavi sa njime.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ne znam šta si primenio od rešenja pošto nisi napisao. Da li si proverio temperaturu isparivača posle ta dva tri minuta kad počne da se gasi?
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bagu
        CBC Senator
        • 21.06.2006
        • 245
        • NS

Nikako da odgovorim zbog...
        Nisam merio koliko treba da bude temp.kako da izmerim?

Čistio sam protokomer i sve kontakte u haubi ,stavio sam nove sveće boshove baš za nju + bila je kod električara koji kaže da je štelovao ler kao na protokomeru, na usisu ali nije popravio pošto sutradan je bilo isto.Opet sam se cimao sam i proradila je.Sad je o.k radi lepo i ne gasi se al bojim se kad za zimi da se ne ponovi isto.Nisam dirao plin iz razloga što mi se ponšala isto i na benzinu.

Comment

Working...
        X