Jel moze to da se popravi nekako ili neko resenje? Moze i privremeno! Posto izgleda da se zeznulo nesto ali nemam blage veze kako je to uspelo!!!
Navoj u glavi za svecice
Collapse
X
-
U belom svetu postoje kitovi za saniranje izlokanog navoja, pa bi mogao sam to da odradis. Ima li tih setova kod nas u prodaji ne znam.
Guglaj pod "Spark Plug Hole Thread Repair" ili "Helicoil" pa ces videti o cemu se radi.
Radi se i kod nas po nekim radionicama sigurno. Zovi masinske obrade tu u lokalu pa pitaj. MR na Dusanovcu to sredjuje, ali ne znam koliko ti pije vodu posto si iz ZR.... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Link sam poslao zbog slike da znas sta trazis
Da na Svedskom je ali ako trazis na google naci ces na jeziku koji ti odgovara.. helicoil
npr:
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa treba da znas koje svecice koristis, unutraznji navoj Helicoila treba da bude za njih, spoljni je vec regulisan prema Helicoilu a to ce ti reci taj koji ih ima.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ej.. ako si naso ko ima Helicoil u Zrenjaninu, zna tacno koji ti treba.. verujem da je u pitanju da nemoze da sacekas do sutra
Jel rade San Marko i Muzej?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment