Drugar poceo da radi sa ovim kapsulama,kazu da stede od 8-14%,koga zanima nek pogleda na www.vojan.myffi.biz ja sam kao i uvek pomalo skeptik u vezi ovoga ali sam uzeo par komada da testiram,sta mislite o ovome
MPG kapsule za ustedu goriva,opet nesto novo
Collapse
X
-
Evo sta ja mislim:
Dodju Mujo i Haso na pumpu da sipaju gorivo, i Mujo kaze Hasi "Pazi sad ovo...".
Dodje Mujo kod pumpadzije i kaze "sipaj 50 litara vode u rezervoar!". Gleda ga ovaj, nije mu jasno, ali hajde...sipa 50l vode, Mujo izvadi iz dzepa kutiju nekih tabletica, uzme jednu, i ubaci u rezervoar, i kaze pumpadziji "sad ti je ovo kao da si sipao 200 litara benzina unutra".
Pumpadzija se oduseeevi, kaze "ne pitam za cenu, daj prodaj mi te tabletice!" Ma jok, ovo ono, necu, skupo, tesko se nabavlja...Ma jok, ovaj navalio ko mutav, kaze "dajem 1000 evra za tu kutiju tabletica!" OK, teska srca Mujo pristane, uzme pare, da tabletice, i dodje kod Hase nazad u kola, i kaze:
"Vozi, pre nego sto degenerik provali da sam mu utrapio aspirine, i da auto vozim na gas"
Eto, ja to mislim, ako neko drugi ima sta da doda, slobodno...
-
-
U odredjenim okolnostima mozda hemikalije i pomazu.
Auto treba znati voziti (ne ulenjiti motor) a gorivo mora da bude sveze i kvalitetno kao i da motor ne trosi previse ulja a da brizgaci budu u super formi kao i paljenje. Ako se ispune ti uslovi ne verujem da moze da se oseti razlika sa bilo kojom hemikalijom.
U obicnom zivotu ti svi uslovi cesto nisu ispunjeni tako da.....
I sad trebamo da se nadamo da ce nam hemikalija pomoci?
U redu, samo ne znam na osnovu cega. To jos niko u reklami za takve proizvode do sada nije objasnio.
Osnovna pretpostavka (po njihovom kazivanju) kad hemija pomaze je da su brizgaci losi i da postoje naslage na izduvnim ventilima. Sta ako je motor potpuno ispravan?
Comment
-
-
ljudi moji
skoro je austrijski ÖAMTC napravio test svih tih "cudotvornih" stvarcica...
smesno,ali ama bas ni jedan ne doprinosi smanjenju potrosnje..sve izum do izuma,ali na zalost samo da pokupe pare...ni jedan ne steti autu ni motoru ali isto tako ne doprinosi
mante se toga"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
da nije
bilo bi
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
A jesi ih ti koristio pa da kazes da nije u pravu?
Ima covek pravo sto sumnja, jer za razliku od ljudi koji tvrde da takve stvari funkcionisu, a to ne mogu da dokazu, vise puta je sasvim sigurno u realnim uslovima dokazano da slicne stvari NE funkcionisu, tako da...
Comment
-
-
Ne pise nigde, ali bi bio prvi, igde, ikad, da je uspeo da napravi (proda, sta god...) proizvod koji pravi merljivu razliku u potrosnji goriva, a da je to isplativo.
Nije problem napraviti takav proizvod, ali obicno cena takvih proizvoda, kad se sve svede na ravnu meru, kilometar za kilometar, ne opravdava ustedu, i bude isplativije sipati onih dodatnih 15% koje on navodno ustedi, nego platiti cenu samog proizvoda...eto to je kvaka.
A ne znam kakve to rezultate planiras da javis posle 3 dana testiranja i kako mislis da je neki rezultat merenja dobijen u (99,9% verovatno) toliko nekontrolisanim uslovima merenja da je bilo kakav smislen i cvrsta zakljucak, nemoguce izvuci.
Comment
-
Comment