desilo mi se to isto na kadetu svojevremeno, ali pred servisom pri prvoj turazi nakon zamene.ispostavilo se da filter lici ali nije odgovarajuci.
stavi pravi filter i uzivaj.
p.s. naravno, naspi ulje :-)
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Mene samo buni to sto sam to vece presao 30ak km,a od toga sam da "gazio" jedno 27 i nista.Posle pauze od 3-4 saata pri najnormalnijoj voznji se to desilo...Zasto bas tad,sto ne na punom gasu par sati ranije?
shalu na stranu... komsiji isto to se desilo isto sa kadetom.... stavio je 400 umesto 401 ili obrnuto ne znam tacno.... sve umazano uljem... blah... al ebiga... shit happends
Pa pazi,stavio sam Champion filter,ja pomislih kao dobar je,nema skuplji od njega....Kako sam se samo zaje*o
Imao sam srece,cim je upalio lampu,odmah sam stao,tako da sam sprecio neku vecu "havariju".
Evo danas je sve OK,sa filterom od Juga 55 ,nisam uspeo u nedelju ujutro da nadjem drugi,a znam da ovaj pasuje
Cekam da jos malo pratim situaciju,pa onda opet menjam i filter i ulje,po trecu put u 5 dana...
Hvala eMe na ponudi,sledeci kupujem Mann-ov filter!
Ne kapiram kako niko ne pogleda u filter koji skida,jer u vecini slucajeva lepo pise da li je metricki ili colovni navoj.Pise M18x1.5 ili 3/4 16 ako se dobro secam...A i to bi trebali u prodavnici da vas pitaju.Nemojte se oslanjati mnogo na godista.Nekad je upisano i na filteru pored samog navoja,sto se vidi kad se skine filter.
Hm....Mislio sam da sam vec objasnio,ali nema veze,opet cu.
Filter je bio pravi,tj odgovarajuci,jer da je bio colski nikako ne bih mogao da ga zavrnem!
Problem je bio u tome sto je taj Champion-ov filter koji sam kupio bio kineski,te je bio uzasno loseg kvaliteta,i pritisak ulja mu je bukvalno pokidao navoj,te je zato izbio...
Comment