E ovako, motor malo duva na cepu gde se sipa ulje ali posto na satu ima 300 000 km i ne cudi me, ulje trosi jos uvek manje od litar na 1000, u zadnjih par dana sam primetio da mi mnogo vise dimi nego pre, u voznji primecujem dim u retrovizoru, cini mi se da je bele boje sto bi trebalo da je dihtung glave a poceo je malo da troskari antifriz. Sta moram sve da radim kad menjam dihtung glave, jel mora glava na obradu? Sta bi valjalo da se zameni kada vec otvaram motor i koliko mi para treba?
Malo trokira u voznji pri konstantnom manjem gasu, pri turiranju izbacuje crni dim, ne mnogo ali se vidi, to bi trebale da su dizne ili pumpa, ispravite me ako gresim. Pitanje: da li se dizne ciste, repariraju ili mora zamena ako su dotrajale i koliko kosta zamena jedne dizne sa uloskom, ako neko zna?
Za sada samo skupljam informacije i pravim finansijsku konstrukciju, jbg godisnji odmor... pa kad skupim parice da znam sta mi je ciniti!
Izvinjavam se ako sam smorio sa ovoliko pitanja, pozdrav svima
Malo trokira u voznji pri konstantnom manjem gasu, pri turiranju izbacuje crni dim, ne mnogo ali se vidi, to bi trebale da su dizne ili pumpa, ispravite me ako gresim. Pitanje: da li se dizne ciste, repariraju ili mora zamena ako su dotrajale i koliko kosta zamena jedne dizne sa uloskom, ako neko zna?
Za sada samo skupljam informacije i pravim finansijsku konstrukciju, jbg godisnji odmor... pa kad skupim parice da znam sta mi je ciniti!
Izvinjavam se ako sam smorio sa ovoliko pitanja, pozdrav svima
Comment