Mozda zato sto ga menjaju posle svake trke???? Pa sta ih onda briga za taj windage kada na sledecoj trci sipaju novo???
Motul 300V sport competition VS. Red Line Extreme Street Per
Collapse
X
-
Originally posted by SrdjanMozda zato sto ga menjaju posle svake trke???? Pa sta ih onda briga za taj windage kada na sledecoj trci sipaju novo???
Originally posted by @...suvi karter
Comment
-
-
Moguce, ja ga vidim kao turbulenciju po obimu putanje tegova , razbijanje vazdusne struje tegovima i klipnjachama, pulsne oscilacije itd..
Ni na svedskom nema izraza koristi se engleski odatle sam i izbegao da ga prevodim jer smatram da je jasno sta se desava.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by 206Jedan od razloga zbog kojih sam i imao ekstremnu potrosnju ulja na prethodnom motoru na 206 je koristenje upravo ovog ulja. Duvalo na iber kao blesavo.San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
Naravno , sve masine koje idu u visoke obrtaje imaju neki vid zastite od windage , obicno je to pleh konstrukcija ili pak suvi karteri.
Smanjena kolicina aktivnog ulja koje je stiglo da koagulira u karteru, zna da donese probleme u krivinama ili ubrzanjima.
Recimo, skyline motori imaju isto kao i BMW M3 shestaci lime koji odvaja karter u blok.
Sluci za chesljanje i umirenje vazdusne zone u karteru.
Skyline ima medjutim problem sa resenjem kartera prilikom ubrzanja (tunirani motori) .
M3 je dobio jos jednu pumpu za ulje u predzadnjoj generaciji.
Vazdusni mehurici izazivaju mikroeksplozije u lezajevima te i eroziju istih.
Nimalo naivno.
resenja su laka i pristupacna svima koji su svesni efekta.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTSkyline ima medjutim problem sa resenjem kartera prilikom ubrzanja (tunirani motori) .Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment