Problem je sledeci: otisao sam kod majstora da mi proveri prednji trap, i vidi on jedan zavrtanj na izduvnoj grani se popustio, i pocne da ga steze i otkine ga. Kaze dodji sutra sredicemo. U medjuvremenu ja se raspitam kod drugog majstora i kaze on meni nemoj to nista dirati, moraces da skidas izduvnu i usisnu granu a kad to jednom skines auto ce ti biti bucniji nego sto jeste, ali ja ipak odem kod ovog prvog i mi to uradimo i umesto auta dobio sam traktor, cuje se kao Toma Vinkovic. Ljudi sta da radim da li da opet pokusam kod nekog majstora da mi to popravi ili da se "upucam". U pitanju je Fiat Tipo 1.4 ie 1990. godiste. Pitanje glasi: da li je moguce srediti taj problem izduvne i usisne grane koja se nalazi na motoru, dihtunge sam menjao i znate li nekog majstora u Bg-u da to radi.
Izduvna i usisna grana!
Collapse
X
-
Ne ide mi se nazad kod njega, sve to je i prosli put uradio, ocistio, stavio nove dihtunge, sve zategao i katastrofa, jedan drugar mi kaze da je moguce da kad je zatezao granu deformisao po sredini i da cu morati da je obradjujem na glodalici. Jel to moguce?
Comment
-
-
E ovako, prethodni majstor je stavio dihtuhge od keca tako da je to brzo probilo, i sto je jos gore otkinuo je brezon ako sam dobro razumeo na izduvnoj grani na motoru koji se nalazi na bloku motora, i to sad da bi se popravilo treba da se otvara motor i da se blok obradjuje. Za sada je zvuk auta super. Pitanje: Da li znate koliko ce ovi dihtunzi izdrzati da ne probiju, i sta da radim za ovaj brezon? Molim vas pomagajte skroz sam se smorio!
Comment
-
Comment