Vozim ja pre 5-6 dana, i preko Branka u 4. krene da gubi snagu, ne prima gas, ja gledam sta je, nista, presaltam u trecu nastavi da gubi br. obrtaja ko da sam u brzini pustio gas, zabodem gas nista, ponovo, opet nista ko da ga ne pritiskam, prebacim u drugu isto... Auto se ugasi i stanem na sred Branka (nimalo prijatno iskustvo
)... Jbt pomislim filter se smrdljivi zapusio, podignem haubu pogledam filter, ne deluje zapuseno, ja sednem u kola upalim normalno i nastavim...
I tako 5-6 dana extra radi, onda juce, ista stvar, samo sto mi se desilo 10 puta od Arene do st. Merkatora, smorim se ajd kazem da kupim nov filter kosta 50-60 din, kupim promenim, i Yugo radi kulturno, bar tih 5-6 minuta dok sam se vrnuo gajbi.
E sad posto je izmedju prvog i drugog puta da se ovo desava proslo 5-6 dana kako da znam da sam (da li sam) resio problem prostom promenom filtera? I sta bi jos koji q moglo biti?

I tako 5-6 dana extra radi, onda juce, ista stvar, samo sto mi se desilo 10 puta od Arene do st. Merkatora, smorim se ajd kazem da kupim nov filter kosta 50-60 din, kupim promenim, i Yugo radi kulturno, bar tih 5-6 minuta dok sam se vrnuo gajbi.
E sad posto je izmedju prvog i drugog puta da se ovo desava proslo 5-6 dana kako da znam da sam (da li sam) resio problem prostom promenom filtera? I sta bi jos koji q moglo biti?
Comment