DENSO - potrebna informacija ili pomoc...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BubaJez
    CBC Član
    • 02.12.2005
    • 69
    • Zemun

DENSO - potrebna informacija ili pomoc...

U pitanju je MAZDA 323 DITD, 2001 god, serija BJ. Riknuo je ventil na pumpi za gorivo, tj. gorivo curi na njemu. Potrebno ga je zameniti, ali niko osim Profila nema taj deo. Majstore iz Profila je rekao da ga i oni narucuju preko nekoga iz Novog Sada ko radi DENSO pumpe...

Svaka informacija je dobro dosla.
  • dieselman
    CBC Senator XXL
    • 14.11.2005
    • 833
    • tt

..koji je ventil,mozes li da ga slikas i da prepises neku oznaku sa njega?...tu ne bi trebalo da je denso pumpa nego diesel kiki...a one bas nesto i nisu zastupljene na nasim prostorima...

Comment

• BubaJez
      CBC Član
      • 02.12.2005
      • 69
      • Zemun

sta da ti kazem....auto je u profilu...pumpa nije DENSO, ali ventil jeste. inace jedino sto sam uspeo da vidim jeste da je na njega nakacen neki kablic ( zabicom naravno). Razgovarao sam sa covekom iz Metro - prodavnice rezervnih delova i on mi je rekao da Denso radi samo za proizvodjace automobila i da se takvi delovi isporucuju iskljucivo njima...
      oznaku nemam i info koji sam podelio na pocetku je ono sto mi je rekao majstor iz Profila...pitacu ga za oznaku sutra pa cu da postujem....
      btw. hvala dieselman-e na odgovoru i interesovanju.

jedini si ti odgovorio na 3 foruma na koje sam postovao ovo pitanje

Comment

• dieselman
        CBC Senator XXL
        • 14.11.2005
        • 833
        • tt

....pogledajte sta curi...ako je ventil funkcionalan i curi na sastavu gde je pertlovan,vredi pokusati sa nekim kvalitetnim lepilom("tecnim metalom...")...

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

@Dieselman

Dobra ti certifikacija...
          Koliko para ti je trebalo da je dobijes i da postanes certifikovan..
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

Working...
          X