Auto radi na 3 cilindra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cameleon
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2008
    • 315
    • Obrenovac

Plin u 200sx! Obrati malo vise paznje na te bobine, slaba su tacka kod njega, a ni malo nisu jeftine,50€ ti je polovna.Te NGK platinum svecice ti idu u modele sa katalizatorom, a obicnija varijanta i daleko jeftinija NGK u modele bez. Nemoj dozvoliti svakom da ti cacka taj auto, nadji nekog poznavaoca koji ima iskustva sa istim, jer je institucija za te salabajzere.Zasto taj tip filtera za vazduh? Kod njega ne pali taj fazon sa pecurkom, stavi K&N umetak, vrati fabricko kuciste za filter. Ako nema katalizator mozes staviti Golden Watch svecice po ceni od 20€ za cetiri komada i bices veoma, veoma zadovoljan. Nissan 200sx rs13 driver

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Originally posted by cameleon
      ... mozes staviti Golden Watch svecice po ceni od 20€ za cetiri komada i bices veoma, veoma zadovoljan. Nissan 200sx rs13 driver
      Koje su ovo svecice, neshto od Delboy-a..?
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• cameleon
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2008
        • 315
        • Obrenovac

To je neki no name, ko zna ko ih pravi i odakle dolaze, imaju zlatno zutu elektrodu sa vise pipaka, ali zato vozene 50 000km i izvadjene samo iz predostroznosti.Auto je odlicno palio i radio, a stavljene zbog loseg rada sa NGK Platinum koje su bile nove, verovatno zbog loseg goriva koje nema pravu oktansku vrednost.Daleko od toga da su vrh, ali imam lepo iskustvo sa tim svecicama, koje sam prvi put video kada sam ih kupovao.

Comment

• X00lja
          CBC Član
          • 20.09.2007
          • 20
          • Loznica

Plin u 200sx! Razjaren Obrati malo vise paznje na te bobine, slaba su tacka kod njega, a ni malo nisu jeftine,50€ ti je polovna.Te NGK platinum svecice ti idu u modele sa katalizatorom, a obicnija varijanta i daleko jeftinija NGK u modele bez. Nemoj dozvoliti svakom da ti cacka taj auto, nadji nekog poznavaoca koji ima iskustva sa istim, jer je institucija za te salabajzere.Zasto taj tip filtera za vazduh? Kod njega ne pali taj fazon sa pecurkom, stavi K&N umetak, vrati fabricko kuciste za filter. Ako nema katalizator mozes staviti Golden Watch svecice po ceni od 20€ za cetiri komada i bices veoma, veoma zadovoljan. Nissan 200sx rs13 driver

Hm zasto ne plin?! Naravno, i ja bih se vrlo rado vozio na benzin da mi sredstva dozvoljavaju, jeste da plin nije za njega ali mi odradjuje posao za duplo manju kintu. Sto se tice filtera ne vidim sta ovom fali...

Anyway stavio sam nove NGK svecice i sve je super, plin sam sredio i sve je sada ok. Hvala svim CB ljudima na pomoci i na strpljenju.

Marko.

Comment

• cameleon
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2008
            • 315
            • Obrenovac

Hm zasto ne plin?! Naravno, i ja bih se vrlo rado vozio na benzin da mi sredstva dozvoljavaju, jeste da plin nije za njega ali mi odradjuje posao za duplo manju kintu. Sto se tice filtera ne vidim sta ovom fali... Neutral
            Za X00lja: Ako je tako..., onda OK! Sa tim filterom se samo pobeglo od standarda, a on njemu ne daje nesto vese snage koje ima na pretek.Vise mu lezi K&N umetak, a i jednostavnije resenje, ja ga imam. "Ako ti sve savrseno radi, bolje nista ne dirati", staro geslo! POZDRAV!!!

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Joj brate venturi plin na turbo pa jos pecurka filter...

Comment

• GORAN 0211
                CBC Član
                • 30.03.2008
                • 68
                • feketic

kreni prvo od kablova.onda svecice.neverujem da ti je taj majstor nesto zajebao
                NEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU

Comment

Working...
                X