800 kinti je zamena filtera gasa & stelovanje. Posto ja imam onaj filcani filter koji niko nece (ili nema 35mm filcani za zamenu) da menja, onda ja trazim da samo izmere gasove sondom, pitam kolko kosta , oni kazu nista , ja svejedno ostavim 200 kinti i to je to.
Ukapirao sam da ga je bolje da sam nastelujem, a kod njih samo iskontrolisem kad prolazim , jednom u 6 meseci otprilike. Stelujem po uputstvu za stelovanje sa CBC. Na 3-4 meseca menjam filter vazduha, i izduvam filter gasa, vratim sve na mesto i opet prestelujem. Isparivac ne diram uopste. Kad sam kupio auto trosio je skoro 14, sad imam 12 po gradu u najgorim uslovima (saltam na 3000, ne gasim na semaforima, itd.).
Proveri kako se ponasa kad vozis na benzin
Ovo sto je @Flavio pomenuo je kljucna stvar kod tebe. Ako tem.skace i na benzinu onda nema veze sa siromasnom/bogatom smesom gasa. Prvo ga testiraj na benzin, pa se onda bavi gasom.
A oko zrelosti isparivaca za remont - e to bih i ja voleo da znam !
Najradije bih kupio isti ovakav isparivac, samo nov, kad bih mogao da nadjem, da stoji u rezervi. Nekako mi se ne svidja da neko otvara nesto sto radi besprekorno .
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment