Savršeno radi na tng,na benzin samo po ravnom i nizbrdo.Žuta lampica svetli na plinu a ugasi se na nenzinu!
Corsa 1.0 1998,ne prima gas na uzbrdici
Collapse
X
-
Kako to radi savršeno na TNG ako upali lampicu?
Upali se zbog smeše jer nije dobra a ugasi se na benzinu jer je dobra. Probaj da voziš dan dva samo na benzin...
-
-
" Nov" sam pa se slabije snalazim,oprostićete mi!
Corsa neće da upali na benzin,pali na "automatsko prebacivanje"i na tng radi potpuno normalno.Tokom vožnje kada prebacim na benzin takođe radi normalno ako vozim po ravnom ili nizbrdo.Ako li krenem uzbrdo gasi se posle 20-ak metara.Ne prima gas.Ja živim u Užicu pa mi je sve uzbrdo i nizbrdo tako da nemam mogućnost da vozim dva-tri dana na benzin.
Comment
-
-
Zahvaljujem na savetu,pokušaću da proverim pritisak pumpe mada je prethodni vlasnik zamenio.Verovatno je neispravna ili nije adekvatna,tj.neka sa manjim pritiskom!
U filter goriva sam i sam posumnjao ali ga nemogu pronaći,da li je moguće da ne postoji?Gde treba da bude? Još jednom hvala svima na pomoći a ako rešim problem javljam!
Comment
-
-
Napikon sam rešio problem!
Od benzinske pumpe do poklopca rezervoara vodi jedno crevo( impregrirano je) i ono je puklo,tj .prelomilo se pa je tu" ostajao"pritisak.Dakle,pumpa je radila ispravno ali benzina je malo odlazilo prema motoru!
Hvala svima na pomoći i saradnji!
Comment
-
Comment