Proizveden u decembru 1993, prva registracija u Svajcarskoj 1994. a u Srbiji u januaru 2012. i ja sam prvi vlasnik ovde. Originalni i izvorni XSi, prva boja, nikad udaran, lupan, nikada menjani delovi limarije, stakala ili svetlosnih grupa.
Kupljen u januaru prosle godine posle poduzeg stajanja i od tada je manje vise svaki mehanicki deo na autu zamenjen, popravljen, remontovan. Zamenjeni hladnjaci kabine i motora, kompletan set kvacila sa obradom zamajca, apsoludno svi delovi trapa, dosta senzora i davaca.
Uradjen kompletno nov auspuh fi50 od pocetka do kraja sa original Remus prohromskim poluprotocnim loncem na kraju.
Auto spusten za 30mm, amortizeri prepravljeni u Bobo Sport radionici, torzija perfektna. Umesto klasicnih silen blokova napravljeni su od novi od polietilena radi direktnijeg upravljanja.
Prosle godine kupljen nov sekvent gasni uredjaj STAG 4+ i redovno servisiran. Auto radi perfektno na oba goriva.
Auto poseduje brezone 82mm i distancere 25mm.
Letnji set tockova su Tecnocast felne kompletno ispolirane sa skoro novim Yokohama S-Drive gumama 195/50 R15.
Zimski set tokova su BWA Raceline felne ofarbane u neku cudnu fruorescentnu boju sa dobrim Barum Polaris gumama 195/50 R15
U farove ubaceni Morimoto Bi-Xenon projektori a unutrasnjost fara zatamnjena.
U enterijeru jedino promenjen sredisnji deo, stavljen od ph3 sa sve rucicom menjaca, siber elektricni, nikada nije pustao, perfektno radi.
HU Pioneer, napred Magnat dvosistemski zvucnici, pozadi dvosistemske Audiobahn elipse.
Kompletan veliki servis uradjen pre 23 000km, kompletan servis kocnica pre 8 000km a mali servis pre 3 000km
U auto nema apsolutno nikakvog ulaganja ni u jednom pogledu, mehanicki perfektan, limarski takodje, radi kontrole agregata auto bio na dyno testu i pokazao zavidnih 123ks. Uz auto ide stosta rezernih delova koji su skidani ili kupljeni viska. Samo felne i gume koje idu uz auto vrede preko 500e tako da je cena manje vise fiksna i od zamena me jedino interesuje 406 coupe, naravno uz moju doplatu ako auto zadovolji moje standarde. Registracija auta oko 17 000din posto je presao starosnu granicu od 20god.
Auto prodajem posto sam lud i verovatno cu i u sledeci da ulozim milion dinara.
Cena:
2400e
Kontakt:
0603330303 Nemanja
Kompletan oglas na http://www.polovniautomobili.com/ogl...ugeot_306_xsi/