Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: Šta Vam najviše smeta u saobraćaju i...

Originally posted by somi_kac
    I to pogotovo Yugo 45 sa plinom, zena vozi dvoje male dece i na prilazu Novom Sadu gde je ogranicenje 80, brzinom od 55! Kako njoj objasniti neke stvari, sem da je sankcionises!!!
    Ako vozi jos desnom trakom, onda nije strasno... Problematicni su oni sto se nabiju u obe trake, pa onda naprave kolonu

Originally posted by Player
    Shvatio sam u stvari da me najvishe nervira spora vozhnja ili kad me neko na bilo koji nachin usporava
    Ljudi ne kapiraju da neko jednostavno zhuri ili mi se prosto jurca, pusti me da prodjem pa posle vozi svoju vozhnju kolko hocesh...
    Hvatam sebe kako prilikom vozhnje po guzhvama 80% vremena urlam i psujem ko neki dbl.
    Novi Sad je bash ochaj za vozhnju pre 8 uveche. Imam utisak da ako saobracaj uspori josh 3% da ce se otvoriti rupa u vremenu i odosmo u proshlost.
    U zadnje vreme se trudim da pustim muziku i ukljuchim IGNORE jer jednostavno ne vredi edukovati morone... na kraju dana oni ipak ostaju moroni

Kao shto Vujke ima/o u potpisu - Ne vredi se raspravljati sa idiotom jer te spusti na svoj nivo i pobedi te sa iskustvom.
    NS je progresivan grad - ne mora se jurcati po gradu, ali treba obezbediti normalnu cirkulaciju saobracaja... Ali jbg, sta da radis kad neko na delu puta gde je 50 ogranicenje vozi 30...
    Nesto sto NS fali, a i vecini gradova su OBILAZNICE... Za one sto prolaze Partizanskom, Temerinskom, Bulevarom Oslobodjenja i Futoskim putem, mislim da pre ulaska u te ulice i bulevare bi trebalo napisati ULAZITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Joj danas sam se vozio sa vozačem ženskog pola pa još na sve to pančevkom Znači ja u ŽIVOTU nisam video toliki stepen tolerancije i smirenosti i TOTALNE nezainteresovanosti za okolinu i šta se u njoj dešava. Čak joj se na uzbrdici na semaforu ugasi auto ona najopuštenije diže ručnu, izbacuje iz brzine okreće ključ čeka grejače da odrade, spušta ručnu kreće... znači ne verujem koliko je boli uvo za sve što se dešava oko nje...

Mislim realno, devojka vozi korektno, ne pravi glupe greške ima osećaj za prostor i zna gde joj je auto (nova Korola), ali brate kako je sva usporena i nonšalantna to nisam mogao da verujem... ono... ja sam seo pozadi i ćaskao sa ortakom i realno me bolelo uvo šta se dešava, ali stvarno svaka joj čast kako može tako...
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Ona ce da zivi 100god, a ti jos koju

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Originally posted by Cherokee_NS
          NS je progresivan grad - ne mora se jurcati po gradu, ali treba obezbediti normalnu cirkulaciju saobracaja... Ali jbg, sta da radis kad neko na delu puta gde je 50 ogranicenje vozi 30...
          Nesto sto NS fali, a i vecini gradova su OBILAZNICE... Za one sto prolaze Partizanskom, Temerinskom, Bulevarom Oslobodjenja i Futoskim putem, mislim da pre ulaska u te ulice i bulevare bi trebalo napisati ULAZITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST
          Pola miliona ljudi, i dalje nam sleperi tutnjaju kroz grad! SRAMOTA!
          Cak i Zrenjanin od 80.000 ljudi ima obilaznicu, mi nemamo!!!
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Originally posted by stefanves
            Aljo..... Kakva obilaznica u sred grada!!! Je l bazen na obilaznici? Je l' Misa deo grada?
            Nemoj me 'ebati! Po bontonu je da vozis preko 100km/h u gradu. Hvala, zelim da bude nekulutran i seljacina.
            Šta ako tom koji juri gori kuća ili mu se porađa žena? Kada voziš lagano, vozi tako da nikom ne smetaš i smanji to nepotrebno psovanje, ništa pametniji i ubedljiviji ne izgledaš.

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Ljudi, samo malo vise tolerancije. Ja se bez problema prilagodjavam okolnostima, ali opet to je do temperamenta svakog od nas. U velikoj vecini situacija ljudi koriste automobil za lecenje licnih frustracija. Ono sto bi na ulici ili u prevozu precutali ovde ne zadrzavaju za sebe. Pa sta i ako malo zakasnite na posao, do vrtica ili slicno? Ja uvek, ali uvek kasnim, ali zato ne pravim 20 pauza za pusenje, kafu, rucak i licne obaveze kao neki. Samo zamislim da cu napraviti neko sranje zbog nervoze i smirim se. Uvek ce biti neko zbunjen, neodlucan, uspavan i nemoguce je zabraniti coveku da udje u bg zato sto stvarno ima potebu, za razliku od gomile koja se vozika po citav dan bez potrebe i kao zna kuda ide.
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

tolerancija je za skandinavce, engleze , nemce ... tj za uredjeno drustvo. ovde zivi stoka i tu nema tolerancije i nikada je nece ni biti. vecina nema osnovno kucno vaspitanje i misli da je bogom dana. pocev od vrha piramide pa sve do samog dna. cast izuzecima ali ni oni ne traju dugo jer ne mogu protiv vecine. odem samo na 15 dana u GR na odmor i ne cujem sirenu 2x pa cak i u mrtvom solunu za koji je beograd selo sa dva semafora. ovde su ljudi strasno sebicni i uvek stavljaju sebe i svoj interes ispres svih i svega. zato nam je i ovako kako jeste i teeesko da ce se nesto promeniti na bolje. vlada opsta nepravda. zakon nije isti za sve. narod je zeljan svega a iz toga prositice velika zavist . a na sve to dodajte obesne vozace koji ne da su kupili dozvolu vec neki nisu ni skolu zavrsili kako valja, nepismeni su... sta ocekivati dalje. da ne govorim o tome koliko neispravnih sto vozila sto vozaca za volanom istih pocev od pijanih, drogiranih, bolesnih, coravih, matorih i jos ko zna kakvih ljudi koji su lekarsko dobili na mufte. moj tast prvi !!! da ne ispadne da sam ja sad tu nesto pametan ali ljudi, meni kad se desi da ne dam migavac i skrenem u ulicu a covek me ceka jer ne zna sta sam naumio i kad prodjem on mi svira, psuje, hebe mater... mene bre sramota. par minuta iza toga razmisljam o tome kakav sam djilkos ispao. ima bre ljudi koji ne znaju da migavac postoji. staju, krecu, skrecu a to je bre osnovna kultura u saobracaju... drug na drumu je odavno zboravljena stvar !!!
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Drug na drumu je mrtav... ja ne bihh nikog primio u kola pa makar mu creva ispala pred moj branik,jednostavno nije bezbedno ... Stanem da kažem ljudima gde je koje skretanje i to je sve...
                  @zverko: Potpuno si u pravu. Treba te uramiti, ubiti i preparirati (redosled po želji) da buduće generacije vide kako treba da se ponaša vozač.
                  Što se tiče pijanih, drogiranih,matorih ... zbog istih poodavno ne idem kolima u grad i lepo mi je
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

prolupali svaka ti cast ali ja sam se jedno karatko vreme vozio GSP-om i reko sam nikad vise u zivotu. pre cu peske da idem sa brda u centar nego da udjem u bus.
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Darth Malak
                      CBC Senator
                      • 26.05.2008
                      • 207
                      • Beograd

Originally posted by zverko
                      tolerancija je za skandinavce, engleze , nemce ... tj za uredjeno drustvo. ovde zivi stoka i tu nema tolerancije i nikada je nece ni biti. vecina nema osnovno kucno vaspitanje i misli da je bogom dana. pocev od vrha piramide pa sve do samog dna. cast izuzecima ali ni oni ne traju dugo jer ne mogu protiv vecine. odem samo na 15 dana u GR na odmor i ne cujem sirenu 2x pa cak i u mrtvom solunu za koji je beograd selo sa dva semafora. ovde su ljudi strasno sebicni i uvek stavljaju sebe i svoj interes ispres svih i svega. zato nam je i ovako kako jeste i teeesko da ce se nesto promeniti na bolje. vlada opsta nepravda. zakon nije isti za sve. narod je zeljan svega a iz toga prositice velika zavist . a na sve to dodajte obesne vozace koji ne da su kupili dozvolu vec neki nisu ni skolu zavrsili kako valja, nepismeni su... sta ocekivati dalje. da ne govorim o tome koliko neispravnih sto vozila sto vozaca za volanom istih pocev od pijanih, drogiranih, bolesnih, coravih, matorih i jos ko zna kakvih ljudi koji su lekarsko dobili na mufte. moj tast prvi !!! da ne ispadne da sam ja sad tu nesto pametan ali ljudi, meni kad se desi da ne dam migavac i skrenem u ulicu a covek me ceka jer ne zna sta sam naumio i kad prodjem on mi svira, psuje, hebe mater... mene bre sramota. par minuta iza toga razmisljam o tome kakav sam djilkos ispao. ima bre ljudi koji ne znaju da migavac postoji. staju, krecu, skrecu a to je bre osnovna kultura u saobracaju... drug na drumu je odavno zboravljena stvar !!!

apsolutno tacno , na zalost !!!

i ja sam jednom prilikom rekao da su Srbi kao narod stoka i da se ne vadimo sto smo bili pod Turcima 400 godina , mislim da je i Turcima laknulo kad smo se "oslobodili" od njih

Comment

• dacha
                        CBC Senator XXL
                        • 23.06.2007
                        • 356
                        • Beograd, NBG
                        • Xsara II 2.0i

zverko je pogodio sustinu, isto kao sto je i na koncizan nacin prezentuje jedan od mojih omiljnih grafita koji se nalazi na nbgd-u a ide ovako: malo nas je al' smo zato g0vna
                        The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• dijabolinakeva
                          CBC Član
                          • 05.10.2009
                          • 10
                          • Mojmilovo

To je grafit Zemunovih navijaca.

Skoro sam na ibarskoj imao bliski susret sa traktorom bez signalizacije, ali samo je srecna okolnost bila sto imam dobre kocnice,e braco doslo mi je da ga na KOLAC nabijem.

Vrhunac je bio kada sam u grdelickoj klisuri zbirnuo lika iz suprotnog pravca kako vozi neki les od kadeta i ima zakacenu prikolicu kojoj je pukla leva guma pa je kao rezervnu gumu iskoristio neku drvenu gredu,ljudi proleteo je pored mene kao uragan i zivotnu gresku sam napravio sto se nisam okrenuo auto za njim barem da ga slikam,pare bi zaradio.

Comment

• maliomladinac
                            CBC Senator XXL
                            • 21.11.2008
                            • 995
                            • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Jao kako sam sad poludeo!!! Seo u mog qvatrilaka(reno 4) i krenuo lagano da odvezem devojcicu kuci... Visnjicka prazna, ja vozim nekih 50kmh u 4-oj brzini, lagano, kad odjednom mi se nabijaju farovi i blicaju pozadi! Da napomenem da sam bio u desnoj traci posle onih radova, znaci imaju 2 trake u istom pravcu... Blica ko lud ovaj pozadi i kad mi je bilo dosta zabo sam kocnicu iz sve snage! Odreagovala ****** na vreme i izbegla da me sustigne i krece da me obilazi kad vidim dete od daj boze 15 godina i neku klinkicu u Opel Astri karavan... Krece nesto da se mrsti, joj pa da me je udario od pozadi, em bi mi platio stetu em bi ubio boga u njemu, ali na njegovu srecu kad sam ga lepo pitao kroz prozor "sta je bilo?" dao je gas i pobegao brzinom svetlosti...Poenta je da nije hteo(?) da me obidje lepo levom trakom nego hteo da se ismekerise pred devojcicom kako blica Renou 4? Moze neko da mi objasni? 101% sam siguran da ga nisam nigde isekao, 101% ga nisam usporavao niti mu smetao u bilo kakvom smislu... Uh, a 5 min pre toga u Ruzvetovoj, glupaca u A3 se okretala na sred ulice a nije ni pogledala i zabode je Golf II posteno u vrata... Dosla hitna i 2 patrole... Svi su dobro, sem sto je gospodjica dobro poljubila volan, i suvozac u Golf-u je nabo koleno valjda...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                            061/665-94-23

Comment

• The Stig
                              CBC Senator
                              • 24.09.2009
                              • 201
                              • Beograd

idem danas, vec bio mrak a iza mene Porsche Cayenne neki, i njegovi xenoni meni pravo u kabinu, u retrovizor, ja oslepeo ! Nista, povucem onu rucicu na retrovizoru da mi ne bljesti onaj bljesak od xenona i sve OK, idemo dalje. Posle nekoliko metara Cayenne se namestio bas tako pa mi njegova oba fara biju u moja oba spoljna retrovizora i ja naravno ponovo oslepim Nista, oborim malo i njih. Sad na semaforu stojim i evo ti njega prilazi, staje iza mene i ja shvatim da mi je enterijer plav, pogledam iza, (bez retrovizora, posto sam ga oborio), a njegov levi far direktno meni osvetljava unutrasnjost. Posto nije bilo mesta gde da ga propustim da mi ne smeta vise, upalim nekoliko puta 4 migavca, a on to pogresno shvati i upali duga svetla .

ovo je jos jedna stvar koja nervira u saobracaju, ali sta i on moze kad je njegova hauba na visini mog zadnjeg stakla, tako je auto napravljen. Jedino da izadjem iz kola i da mu ljubazno objasnim i ukazem na svoje nezadovoljstvo sto ce on opet pogresno shvatiti

Comment

• maliomladinac
                                CBC Senator XXL
                                • 21.11.2008
                                • 995
                                • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Pa dobro, covek je u visem auto i verovatno ne zna kakav je osecaj kad ti neko tako osvetljava kabinu, i kad si mu palio sva 4, sigurno je mislio da mu se za nesto zahvaljujes ili izvinjavas pa ti uzvratio blicanjem... Ne bi bilo poente da izlazis i da mu kazes kad covek ne moze nista da uradi povodom toga sem da vozi bez svetala... Jbg...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                                061/665-94-23

Comment

Working...
                                X