Citroen C5, dizel ili benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Arsa
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2007
    • 345
    • Nis
    • MBw210, BMW e32

Citroen C5, dizel ili benzin

Hocu da kupim C5 ali me interesuje vase misljenje u vezi izbora motora, dalje, zanima me da li je skup za odrzavanje i koliko se cesto kvari (ne znam da li ima hidrauliku ili klasicno vesanje)! Hvala unapred!

Re: Citroen C5, dizel ili benzin

ako je to taj c5 na koji ja mislim onda moguda ti kazem slijedece:drugar je kupio nov prije 2-3mjeseca i extra ide..dizel je 2.0 mislim a razlika izmedu njega i benzin motora je mala skoro da i nema..ima 3 moda tj moze da se spusti i zalijepi za cestu,da bude normalne velicine i da je odignut kao dzip...
    on je prezadovoljan...e sad vidi jos raspitaj se,probaj kod nekoga.ipak ti znas sta zelis.

Comment

• Arsa
      CBC Senator XXL
      • 25.09.2007
      • 345
      • Nis
      • MBw210, BMW e32

uzeo bih 2002 godiste (imam to godiste u ponudi)

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

Vec je pisano par puta - to godiste citroena c5 ima hidrauliku koja se pokazala kao sasvim dobra u praksi, cak i kod nas.
        Motornu grupu deli sa peugeotom, dizeli su dobri, benzinci takodje. Kod dizela imas onu pricu sa plivajucim zamajcem koje nema kod benzinca, tako da ako ti zapadne to da menjas racunaj na prilican izdatak. Ne znam da li su u tom godistu imali i onaj filter cestica - i to ume solidno da kosta kad treba da se menja.
        Takodje mi se cini da je kod benzinaca postoje dve grupe motora koje se razlikuju po nacina ubrizgavanja benzina u motor, pa u jednu varijantu moze, a u drugu ne moze da se stavi plin (pretrazi forum, vec je pisano).
        Kvari se cesto koliko i svaki drugi polovan auto - gledaj sto bolji primerak, sa sto manje kilometara. Ako imas finansijskih mogucnosti da vozis benzinca, motor 2.0 sa 16 ventila je razuman izbor sto se tice performansi, troskova osiguranja, registracije i odrzavanja.

Comment

• Arsa
          CBC Senator XXL
          • 25.09.2007
          • 345
          • Nis
          • MBw210, BMW e32

Hvala Cika Kure!

Comment

sta je ovo neka diskriminacija?

Comment

• Arsa
              CBC Senator XXL
              • 25.09.2007
              • 345
              • Nis
              • MBw210, BMW e32

Ma nije nego je dobra fora iz filma"hvala cika Kure"! Hvala i tebi!

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

ako kupujes c5 kod nas u srbiji pogotovo ako je uvezena iz holandije od svih njih ispravna je

nijedna!
                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Arsa
                  CBC Senator XXL
                  • 25.09.2007
                  • 345
                  • Nis
                  • MBw210, BMW e32

Kako to?

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

pa lepo. zadnjih mesec dana je stiglo oko 50 c5
                    svi su holandjani i svima km pocinje sa 3 sto i nije toliki problem koliki je problem sta je gita na kolima i tako dalje.
                    Cinjenica je da ako ja udem u holandiju i kupim auto na pomenutoj pijaci i crkne usput cak ni slep sluzba nece da dodje po auto jer znaju kako su dobra kola.
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                    X