Ja sam cene nekih popravki za Smarta i napisao. Smart nije jeftin auto.
Ako hoces jeftin prevoz biraj bilo koji dobar auto od 1995 do 1999 godine. To je jeftino a kvalitetno za odrzavanje. Jeste starije ali se moze probrati neki dobar primerak...
Mogao bih do 3000, mislim da bi Klica dizel bio fin autic, ili pre neki Twingo, zato sto ima otvoren krov No dobro, ja sam bas tog trenutka zeleo da sa motorceta da predjem bas na Smarta ali sam imao losu zamisao tako da cu i dalje voziti trajno registrovan skuter koji trosi 3 litra, sto je super resenje s'obzirom na cene voznje danas Sa vremena na vreme meni dodje neka simpa ideja za auto, kao sto sam u srednjoj hteo bubu Bubu kabrio ili Spaceka
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Ako hoces da vozis auto, uz potrosnju skutera, juri Lupo 1.2 TDI. Nisu tako cesti ali fabricka potrosnja od 3.6lit u gradu, 3.0 lit u proseku, 2.7 na otvorenom zvuci veoma lepo
Mozda je na kraju i dobro sto si odustao od smarta Jer da bi se kupio dobar smart, a to dobar znaci sa manjom kilometrazom kod koga bi se odrzavanje svodilo na zamenu ulja i potrosnih delova koji su u principu jeftini potrebne su ipak nesto vece pare. Jaci benzinac po gradu trosi i do 7L zavisno kako se vozi, ali posto autic jako lepo prima gas pri gradskim brzinama prosto se ne moze odoleti da se stisne malo. Za iste pare moze da se vozi mnogo veci i uoptrebljiviji auto sa za 4-5 osoba. ALI nijedan drugi se ne moze parkirati tamo gde moze smart! Mesta za dvoje ima puno, dvometrasi ne mogu udarati glavom u krov. Gepek za voznju po gradu je sasvim dovoljan,ali unutra npr. bez problema staje i veliki kofer od 80L, a za kabastije stvari moze da se preklopi i suvozacevo sediste.
Odrzavanje u ovl. servisu je skupo, prvenstveno sto u MB Beograd obracunavaju visoku cenu radnog sata, ali delovi nisu skupi, a auto moze da se odrzava i u drugom servisu.
Pozdrav svima....
citam sta vi ovde ljudi pisete i ladno ste uspeli da odvatite coveka od kupovine smarta.... Ok, kao i svaki auto i Smart ima svoje mane i vrline... To da je fancy i da svako za njim okrece glavu je cinjenica, nisam imao prilike da se vozim u njemu ali ono sto sam cuo od drugara koji ih poseduju je da su zivahni na gasu, da su veoma zahvalni sto se parkiranja tice i potrosnje (CDI motor od 800 kubika trosi oko 4 litre po gradu).... Za servis nisam bas siguran ali ako vam rikne turbina na bilo kom autu nova ce vas kostati sigurno 1000 eura....
Ja razmisljam o kupovini smarta jer vec posedujem Kia Rio 2008god i mislim da bi mi dobro dosao Smart koji bi uglavnom vozila zena i ja ponekad kad imam obaveza po centru grada... Nasao sam jedan primerak Smarta 800 CDI sa chipovanim motorom koji sada umesto 41k ima 55k, zatamnjena stakla, klima, koza, alufelne, tiptronik menjac, radio cd, panorama krov, doduse 2001 god. takav auto moze da se kupi za mozda cak i manje od 4000eura na domace tablie.
Malo mi je smesno dok citam sta savetujete coveka koji je hteo da kupi smarta da je bolji neki auto 90 i neko godiste... dajte ljudi ta kola su rastresena presla su milione kilometara, trose vise ulja nego goriva... a o trapu i da ne pricamo... svaki auto ispod 2004god je problem ukoliko stvarno nije dobro ocuvan (nadam se da je smart takav jer deluje perfektno)
Smart je auto koji je specifican ili ti se svidja ili ti je odvratan - nema sredine -
Danas sam zvao drugara koji ce dovesti njegovog da ga probam pa cu vam preneti utiske... Vozio sam dosta automobila i velikih i malih od lagune i VelSatisa do Clia, Peugeot 206, Mercedes E220CDi, Kia Rio, Matiz.... zato me bas zanima kakav ce utisak ostaviti voznja smarta na mene.
Pozdrav
Pominjes 2001 CDI smarta jos cipovanog?
Pa taj je tek raskantan. Zamisli bolida koji cipuje smarta, verovatno je menjao i kalibraciju promene brzina...
Taj je tek odvaljen od zivota...
Doduse uvek postoji sansa da ga je baba vozila, ali uz babu nekako cipovanje mi se neuklapa
Lepo sam napisao da cu tek ici da vidim Smarta i da ako je dobar da cu ga uzeti a ako je u losem stanju da necu.... Ono sto je prednost kod Smarta je to da ti automobili sigurno nisu mnogo presli jer ih preko ne kupuje niko ko nema bar jos jedan auto, tako da je Smart vise neki luksuz i alternativa za grad... Sva ostala kola kod nas ne mogu da se kupe nigde u svetu sa kilometrazom kao sto pise jer je opste poznato da se uvoze kola sa ozbiljnim kvarovima, udarana, ili ona koja su presla min 250000 km.
Ja sam bio licno u Nemackoj i trazio auto za sebe i sve sto sam nasao da ima pristojnu kilometrazu kosta vise nego kod nas plus na to treba dodati i carinu, pores i registraciju i ostale troskove da bi auto bio kod tebe....
Juce sam probao smarta koji vozi moj drugar u pitanju je motor od 640kubika, 2004 god presao 117000km, tiptronic menjac, panorama krov, podizaci, klima itd... moram priznati da kada sednete za volan nemate utisak da vozite tako mali auto sve dok ne pogledate iza sebe i vidite da je samo zadnja soferka iza glave na pola metra... Auto je okretan, sasvim solidna stabilnost za tako mali auto, menjac jeste malo sporiji ali nije ni za ocekivati da bude brzi jer ipak je to auto od 600-800 kubika....
Moj plan je da vozim taj auto celo leto i na jesen ga dam u zamenu za neki veci auto i eto tako ispunim i sebi i zeni malo zelju da se vozimo smartom jer nam se bas dopada....
Smart jeste gradski auto. Koriste ga prakticno umesto skutera. Od kuce do posla i po gradu. Kao takav u najvecem broju slucajeva prelazi 50tak km dnevno. Uzmi da se radi 22 dana to ti izadje izmedju 10.000 i 15.000km godisnje.
Sad to pomnozi sa 9 godina i to ti u najboljoj racunici izadje izmedju 90.000 i 150.000 km.
Ovaj smart koji sam ja vozao je presao mnogo vise a 2005 godiste je...
Automobile uglavnom kupuju rent-a-car firme, firme za sitne dostave ili kurirske sluzbe, gradski auto za trckanje okolo i slicno. Najmanje sam ih video koji su u vlasnistvu pojedinaca, odnosno da na sebi nemaju neku firmu. Drugim recima, recept za poderan i slabo odrzavan auto.
Uostalom, 117.000km, mislis da je to MALO za auto od 600-900ccm? To je OGROMNA kilometraza za tolicki motor, koliko mislis da prelaze, 500.000? A i tih 117.000km, je 95% odvozano po gradu, sto jedno 2x vise haba sve na autu.
Pa ako tu neko vidi logiku, ok.
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment