Seat Leon/Toledo 1.6 benz.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hansf
    CBC Član
    • 01.08.2009
    • 68
    • Ns
    • Stilo MW MJet

Seat Leon/Toledo 1.6 benz.

Elem, ovi automobili nisu toliko cesti na nasem trzistu ali me zanimaju posto imam neku kombinaciju....
    Sad, neke stvari znam neke bih voleo da saznam od upucenijih...
    Platforma A3-4, VW motor klasican 8/16v bez vvti, turbina, direktnih ubrizgavanja i ostalih Hi-tech sr*nja - nisam nasao mnogo o njemu neki ga hvale, neki ga kude ali niko ne kaze nesto konkretno. Znam da postoje dva tipa 1.6/8v i 1.6/16v(alu blok). Mislim da ovaj stariji nije isao u Leona posto je odmah isao euro3. Boljke mogu biti Bobine, lambda sonde koliko sam procitao...Neki se zale na menjac i curenje vode u auto zbog losih kedera
    Ono sto mene interesuje da li kao na nekim drugim benzincima se desava da se zaglavljuje Ler-gas, variraju obrtaji, crkava klapna, step motor, potenciometar gasa, nedaj boze ECU...Korisnici ovog motora u Vw- Audi- Seat- Skoda modelima budite slobodni da se raspisete o svojim iskustvima
    Mogle bi se dati i cene nekih delova i servsa tipa, bobine , kocnice, set kvacila, vel. servis, itd.
    Naravno auto je predodredjen za ugradnju plina i moje licno misljenje, mnogo je lepse dizajniran od napr. golfa 4
    Yugo- Das auto....
Working...
X