Kupovina polovnog auta do 5000-6000 eura?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • godzilla87
    CBC Početnik
    • 03.02.2012
    • 3
    • Beograd

Kupovina polovnog auta do 5000-6000 eura?!

Pre svega pozdrav svim forumašima, nov sam ovde i red je da se pozdravi na početku!

Pošto planiram da u sledeća dva-tri meseca kupim auto svaka preporuka bi mi dobro došla. Polovni automobil je u pitanju i posto sam nedavno zavrsio faks i poceo sam da radim, sada su se stekli uslovi za kupovinu auta. Auto bih kupio u Nemackoj, preko nekih prijatelja koji se time bave, a budzet je do nekih 5000 i nesto evra + ostali troskovi koji se na to dodaju. Nisam do sada imao svoje licno auto, jesam ponekad vozio od caleta (Opel Astra 1.4) i ujaka (Renault Megane 1.6), ali kad je nesto tvoje onda ti je draze!

Nemam afinitete prema nekom odredjenom brendu, ali kao i u svakoj prici o autima uvek se preporucuje ovaj ili onaj, neko voli ovo neko ono, tako da je svaka preporuka dobro došla. Pročitao sam svega na ovom forumu i raznim drugim forumima, tako da nisam ni sam pametan šta bi uzeo. Auto bih pre svega koristio za odlazak na posao, znaci dnevno do nekih 100 km i mozda 2 puta godisnje duzi put do nekih 700 km. Ako bih suzio izbor na neke određene modele, tako reci između kojih bi ja birao, onda bi to bili Ford Focus, Opel Astra H, Mazda 3 i eventualno VW Golf 5 (on je malo skuplji). Benzinac ima prednost u odnosu na dizela, ali nije odlucujuci faktor.

Da naglasim da mi nije bitno da li je neki udobniji ili nije, vozne karakteristike i tako te stvari, znaci za pocetak mi treba auto za odlazak na posao koji ce biti pre svega pouzdan, sto se odnosi pre svega na kvarove i eventualno servisiranje da bude sto prihvatljivije, odnosno cene rezervnih delova i slicno.

Svaka preporuka bi dobro dosla i hvala unapred!
Working...
X